Arkadaşlar 1 aydır lol oynamıyordum. Onun yerine tft oynuyorum. 1 level hiç lol atılmamış hesabım 3. parti uygulamadan ban yemiş. hesaba hiç bir türlü bir şey injectlemedim. Sizce bu ban hwid banla ilgisi var mıdır?
alakası yok pcye hard format attım lol harcınde 1 tane windows dısında dosya yok bende yedimDosya bilgisayarında hala yüklü ise dosyayı silmeden hangi hesaba girersen ban yersin
.D yeni hard disk de aldım merak etmeen iyisi yeni hard disk almak
kanka nasıl ban yedim o zaman ? aynı şekil format atıp ta ban yiyen de varmış main hesabındaHWID ban ile ilgisi yok LOL de hwid yok
En son 1 ay önce kullandım. Kullandığım hesaplar ban yiyince TFT ye sardım ve 1 level tft hesabı açıp oynamaya başladım. O da dün ban yedi işteO hesap olmasa da başka hesaba geçip hile kullandın mı hiç? Belki onunla alakalıdır.
Ticket'i bekle belki bir yanlışlık vardır.
En son 1 ay önce kullandım. Kullandığım hesaplar ban yiyince TFT ye sardım ve 1 level tft hesabı açıp oynamaya başladım. O da dün ban yedi işte![]()
hotfix yapmadım. memorydaki lazysharpı kullanmıyordum. yanlışlıkla injectlemem de düşük ihtimal 1 level sadece tft oynadığım hesap banlandı.O zaman büyük ihtimal o yüzden ban yedin yanlışlıkla açmış falan olamaz mısın veya hotfixi silmeyi unutmuş olamaz mısın hotfix de ban yedirtiyor bildiğim kadarıyla.