ü
Süper Üye
gerçekten hileden yediysen kurtaramazsın haksız yere yediysen kurtarırsınhesabım 3 ay ban yedi AS olacaktım kurtarma imkanı varsa çok güzel olur.
gerçekten hileden yediysen kurtaramazsın haksız yere yediysen kurtarırsınhesabım 3 ay ban yedi AS olacaktım kurtarma imkanı varsa çok güzel olur.
torunlarımıza oynatırız yaasüresiz banda hesap gitmiş oluyor (süresiz ban:100 yıl )
ben 7 hsptan ban yedim 2 hsbımda hile açık deilken yedim uc hilesi yaparkende 10 sene yedimevet yeni bir yolu var yeni hesap almak yada açmak![]()
uc hilesi nasıl oluyormuş ben inanmıyorum onlara hiçben 7 hsptan ban yedim 2 hsbımda hile açık deilken yedim uc hilesi yaparkende 10 sene yedim![]()
bende inanmıyodum denemek istedim denedim olmadı üstüne bide10 sene ban yedimuc hilesi nasıl oluyormuş ben inanmıyorum onlara hiç
o ip ban gibi bişe format atman gereko ne oluyo kurtulmanın bi yolu varmı
demekki youbudekiler tıklanma peşinde adamlar para kazanacağın şeyin hilesini kaptırırmı bu milletebende inanmıyodum denemek istedim denedim olmadı üstüne bide10 sene ban yedim
format olmaz ya başka bi yolu varmıo ip ban gibi bişe format atman gerek
ayn öle keşke yapmadan önce bende bunu düşünseydim neyse ama çok geç ıp banım hayırlı olsundemekki youbudekiler tıklanma peşinde adamlar para kazanacağın şeyin hilesini kaptırırmı bu millete
zaten mantıksız hiç bir oyunda uc dir bilmem nedir o tarz şeylerin hilesi olmaz ben görmedimde zatenayn öle keşke yapmadan önce bende bunu düşünseydim neyse ama çok geç ıp banım hayırlı olsun