Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
muhtemelen yersin belli etmeden oynarsan da yersin ama yeme süren azalır sana o kadar diyim her zaman ne kadar olsa da olsun her türlü belli ediyorsun çünkü anlık sinir yapıyosun bi anda full açıyorsun ama benim sana tavsiyem yeni bi hesap aç orada böyle belli etmeden oyna derim merakını gidermiş olursun
[QUOTE = "CanYavuzYT, gönderi: 3317494, üye: 584165"]
muhtemelen yersin belli etmeden oynarsan da yersin ama yemek azalır sana o kadar diyim her zaman ne kadar olsa da olsun her türlü belli ediyorsun çünkü anlık anlık sinir yapıyosun bi anda tam açıyorsun ama benim sana tavsiyem yeni bi hesap orada aç böyle oyna derim merak giderminiiş olursun
[/ALINTI]
bencede mısafır hesabı aç rıske alma orgınal hesabını
Kardeşim hiçbir yere de Ban yoktur Lakin yersin nasıl yersin yaptığın hatalardan dolayı yersin senin kullanımla alakalı bir şey bu O yüzden hiçbir hile güvenli değildir tedbirli kullanıcı vardır
yiyebilirsin dikkat etmen lazım adam diyelim sağda sen bilerek ilk sola bak anıden sağa dön fln öyle oynaman lazım yani bır tık legit gibi biraz legit nasıl oynanır diye araştır tavsiye ederim
Hepsini denemiş biri olarak söylüyorum %99 banlanıyorsun.
İster belli et ister etme sistemin içerisindeki raporlama ve algoritma senin olası dışı hareketlerini riske atıyor ve inceliyorlar.
Her halükarda bir gün girişte 100 yıl ban yediğin ibaresini göreceğinden eminim.