Cs2 20 saat ban

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hocam karşıya hile geldiği için sinirlenip hile açtım aim trigger wall 20 saat ban verdi bunun sonunda kalıcı yermiyim yoksa açılırmı ?

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
20 saat verdiyse açılacaktır 20 saat geçince tekrardan oynayabilirsiniz.

Üye
20 saat ban yediysen bir sonraikinde 1 hafta ben yiyiorsun sonraikinde 1 ay devamını daha görecek kadar sabırlı olmadım

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bende 20 saat yedim açıldı sorun yok

Üye
Counter-Strike 2 (CS2) ban sistemi, oyunun adil ve rekabetçi yapısını korumak amacıyla uygulanır. Oyuncuların hile kullanması, üçüncü parti yazılımlar ile avantaj sağlaması ya da oyun kurallarını ihlal etmesi durumunda çeşitli ban cezaları verilebilir. Bu cezalar genellikle VAC (Valve Anti-Cheat) banı veya geçici oyun yasakları şeklinde olur.

VAC banı alan bir oyuncu, ilgili oyunda çevrimiçi rekabetçi modlara erişimini kalıcı olarak kaybeder. Bu tür bir ban geri alınamaz ve oyuncunun hesabına kalıcı olarak işlenir. Geçici banlar ise genellikle rekabetçi maçlardan erken çıkma, takım arkadaşlarına zarar verme ya da toksik davranışlar gibi nedenlerle verilir ve belirli bir süre sonra kaldırılır.

CS2’de ban yememek için oyuncuların oyunu kurallarına uygun şekilde oynaması, hile programlarından uzak durması ve diğer oyunculara saygılı davranması önemlidir. Aksi halde alınan cezalar, oyun deneyimini ciddi şekilde olumsuz etkileyebilir ve hesabın değerini düşürebilir.