Onaylı Üye
hilesiz girmene rağmen banlanıyosan ip ban yemişsindir çok Geçmiş OLsun kardeşim .dsd.çögfbsd az bekle bende oyleydim 10 yıl attılar
Post automatically merged:
ozaman sana ip ban atmışlar
Çatır çutur belli ederek bütün özellikler açık şekilde kullanıyorum. Halen ban yemedim.
zemzem suyuna kafanı batırıp cıkardınmı naptın bu şans nerden geliyo .dÇatır çutur belli ederek bütün özellikler açık şekilde kullanıyorum. Halen ban yemedim.
öyleyse beni bir şekilde bir sistemin içine aldı sanırım, çünkü çok garip şekilde ban atıyor.
zemzem suyuna kafanı batırıp cıkardınmı naptın bu şans nerden geliyo .d
onlarda ban yiyor. ve onlarda senin için aynı cümleyi kullanıyolarlardır emin olBenimde AS olan hesabım biraz önce ban yedi, daha sonra yeni hesap açtım oyuna girdim 2-3 kişi vurdum bunada ban attılar. Neyse iyi oldu zaten boku çıkmıştı ama kafama takılan şu araplar neden ban yemiyor. Çok para yatırdıkları için mi yoksa oyun arapların olduğu için mi!!
o nasıl oluyor bende öyle olmuştum ilk sonra adminlerle konuştum açmadılar bende hile ile oyayacağımı söyledim direkt olarak adama yakalanırsan yine banlarız dediler =)hilesiz girmene rağmen banlanıyosan ip ban yemişsindir çok Geçmiş OLsun kardeşim .d
Bu şans biraz fazla gibi geldi bana herkes ban yerken senin belli edip yememen bal hack olsa gerekÇatır çutur belli ederek bütün özellikler açık şekilde kullanıyorum. Halen ban yemedim.
büyük ihtimalle rankın düşüktür. Fatih kademesinde o kadar rahat olmuyorsunÇatır çutur belli ederek bütün özellikler açık şekilde kullanıyorum. Halen ban yemedim.
valla ben hıleyı acıyorum ama max 6 7 kıll alıyorum ole 15 20 kıll alırsanız tabı bellı olur
yeni güncelleme geldi ve ctrl bassamda fare kaybolmuyor ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?