Ban'a dikkat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Şuan oyuna girer girmez 3dk içinde ban atmaya başladı arkadaşlar, son 1.5 saatte 3 farklı yeni hesap direk ban yedi. Şuan da bir operasyon var sanırım dikkat edin! (Hileyi açmadan girince bir sorun olmuyor, fakat açtıktan sonra girince ban atıyor)

Not: Recoil ve aim tarzı "Risk"li hileler açık değil.

Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Çatır çutur belli ederek bütün özellikler açık şekilde kullanıyorum. Halen ban yemedim.

Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
öyleyse beni bir şekilde bir sistemin içine aldı sanırım, çünkü çok garip şekilde ban atıyor.

Bilemiyorum artık :)

zemzem suyuna kafanı batırıp cıkardınmı naptın bu şans nerden geliyo .d

Yeni hesap açtım. Asıl hesabım ban yemesin diye hile ile oynamaya başladım. 3 hafta oluyor. Hile ile kastığım hesap asıl hesabımı geçti. :) Bilemiyorum artık nasıl bir şans var.. recoil vs her şey açık. Wallhackte çok belli ediyorum. Hilenin tadını çıkarmak lazım :p

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
senin neyine dikkat edel... yok bak ben zaten kullanmıyorum onları sensivityi bi ayarlasam daha iyi olucak

System Failure
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Benimde AS olan hesabım biraz önce ban yedi, daha sonra yeni hesap açtım oyuna girdim 2-3 kişi vurdum bunada ban attılar. Neyse iyi oldu zaten boku çıkmıştı ama kafama takılan şu araplar neden ban yemiyor. Çok para yatırdıkları için mi yoksa oyun arapların olduğu için mi!!
onlarda ban yiyor. ve onlarda senin için aynı cümleyi kullanıyolarlardır emin ol :D

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
valla ben hıleyı acıyorum ama max 6 7 kıll alıyorum ole 15 20 kıll alırsanız tabı bellı olur

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
beyler bence banlanması çok sorun değil çünki misal hile kullandın ve 20 gün banlanmadın level falan da kastın baya misal 50 lwl ve köstüm falan da çıkarmışsın sonra bir bakmışsın hesap gg olmuş şahsen bu durum beni daha çok üzer bırakın ban atsın güzel insanlar yeni hesap açar deveam edersiniz hem zatwn bilinçli bir hileci eninde sonun banlanacağını bilir.İyi forumlar dilerim :)

Üye
7 HİZMET YILI
mk öyle 4 hesabım gitii biri fulldü mk :((( gitii güzelim hesap lan 200 tl yatrmıstım yazık oldu hesabımaa tüh mk

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
yeni güncelleme geldi ve ctrl bassamda fare kaybolmuyor ne yapmam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...