Onaylı Üye
komik bir
fıkra anlatında
dinleyelim
Son düzenleme:
ters köşe dedikleri bu olsa gereklibir mail grubundan gelen bir mailden;
14 şubat sabahı kadın uyanır uyanmaz ''kocacığım" demiş, ''rüyamda ne gördüm biliyor musun, akşam eve elinde çok güzel bir paketle geliyorsun. ben de paketi heyecan içinde açıyorum ve içinden ne çıkıyor biliyor musun ? bir inci kolye! sence bunun anlamı ne olabilir?"
adam gülümsemiş : ''bu akşam ögrenirsin sevgilim.''
adam akşam eve gelmiş, elinde gayet güzel paketlenmiş bir kutu... kadın gözlerine inamamış; ''kocacığım sen bir harikasın!..'' paketi alelacele açmış... ve kutunun içinden ne çıkmış dersiniz?
...
...
...
rüya tabirleri kitabı!
Gerisi nerdeAĞIR
Delikanlı çalıştığı şirketin mektuplarını postalayacaktı. Postacı mektuplardan birisini tartıp; "Bu çok ağır!" dedi. "Biraz daha pul yapıştırmamız lazım."
Delikanlı:
Abi!” dedi. "O zaman daha ağır olmaz mı?”
2.
SAAT
Temel aldığı bir daktiloyu bozuk diye geri götürdü. Satıcı;
- Neresi bozuk, dün aldığında sağlamdı.
Temel:
- İki tane "a" yok, saat yazamıyorum.
3.
MAYMUN
Kadın bebeğiyle otobüse binerken otobüs şoförü kendini tutamayıp şöyle demiş:
- "Aman tanrım ne kadar çirkin bir bebek..."
Kadın sinirle biletini kutuya basmış, en arka tarafa geçmiş, bir adamın yanındaki boş yere oturmuş. Adam dönmüş kadına;
Bu terslikte bir iş varAdamin biri arabasiyla akil hastanesinin onunden gecerken arabanin lastigi patlar ve firlar gider. Adam aracini zorla kontrol eder ve sans eseri zararsizca yolun kenarina ceker.Bagajindan stepne lastigi cikarir fakat onu takmak icin hic bijonu yoktur.Adamcagız baslar kara kara dusunmeye. Bu sirada akil hastanesinin parmakliklarina bir deli tirmanir ve adama seslenir
“Hişt.. napiyorsun orada?”
Adam:
“Ya sorma lastik patladi, yenisini takacagim ama hic bijonum yok”
Deli güler:
“O da dert mi, diğer obur tekerleklerden al birer bijon, boylece her tekerde 3 bijonun olur istedigin yere güvenle gidersin”
Adam bu akla hayret eder ve deliye sorar:
“Ya sen bunu nasil dusunebildin be kardesim”
Deli yeniden güler:
“Deliyiz ama aptal degiliz”
![]()
![]()
![]()
![]()
bu işte deli zekası var desek daha doğru olur benceBu terslikte bir iş var![]()
Kanka sen anime mi izliyon bu ne yahuubu işte deli zekası var desek daha doğru olur bence
![]()