Alıyorum Valorant Colorbot ya da Aim+Wallhack

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır geniş çaplı yabancı forumlarda hile araştırıyorum. Her hileyle kötü deneyimi olan birileri elbet çıkmış. Aktif olarak kullandığınız memnun olduğunuz colorbot var mı?
Colorbot önceliğim olsa da full hack de önerebilirsiniz.

İyi forumlar

Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
vistanın lifetime keyi var elimde spoofer external emu bypass hepsi dahil fullkey vistayıda araştırabilirsin sağlamdır ud'dir düşünürsen sana okutabilirim izinli şekilde

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum 2 bin tlye lifetime wh + aim veren bir hile banlatmama ihtimalini düşünemedim. kendine güvenen sağlam yazılımlar aylık o fiyata veriliyor. fiyat olarak ucuz, biraz düşündürücü satayım spoof veriyorum zaten banlanıp banlanıp oynasın der gibi geldi.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
dost cbyte vqardı belki bilirsin privlerdi ben 2 yıla yakın kullandım ne ban yedim ne bişey sadece 2 kere manuel yedim oda immo 3 eloda 4 hesap kastım immortale ama artık satmıyolar 1.5 ay oldu durdu satışları kayboldualr nerdeler iblmyorum. Hala arıyorum bende bansız saglam uzun süre götürücek paste olamyan bi color bot.. wall ve aim alırsan en saglamı bile seni en baba 1 ay götürür.ban istemiorsan colordan devam ama dediğim gibi piyasda şuan adm gibi colorda yok bulursan banada söylermsin. makcu öneriyor bu aralar sadece

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
dost cbyte vqardı belki bilirsin privlerdi ben 2 yıla yakın kullandım ne ban yedim ne bişey sadece 2 kere manuel yedim oda immo 3 eloda 4 hesap kastım immortale ama artık satmıyolar 1.5 ay oldu durdu satışları kayboldualr nerdeler iblmyorum. Hala arıyorum bende bansız saglam uzun süre götürücek paste olamyan bi color bot.. wall ve aim alırsan en saglamı bile seni en baba 1 ay götürür.ban istemiorsan colordan devam ama dediğim gibi piyasda şuan adm gibi colorda yok bulursan banada söylermsin. makcu öneriyor bu aralar sadece
Merhaba satış konuma göz atabilirsiniz

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI