Üye
İçinizi dökün söyleyin hayalinizi arkadaşlar sırf böyle muhabbet yapmak için kayıt oldum buraya 
yaşanmazmı be kankam yaşanır senin paran olsun herşeyi yaparsın xdHayalim dil öğrenip yazılımcı olucam ve yurt dışına gidip hayatımı yaşamak istiyorum...
Tabi o zamana kadar yaşancak bir hayatımız olursa...![]()
Kanka küçüklük hayalimi hatırladımuzaya gitmek isterdim. ve bazı özel güçlerim olsun isterdim.
Bencede en iyisi ne ünlü olup magazinciler rahatsız ediyo nede paran az oluyor mis gibi hayat...iş adamı olmak![]()
Aga besevdiğim kızla birlikte olmak ona açılmak bide doktor olmak be bro![]()
benim bir hayalimde oda fakat mühendislik okudum yurtdışında güzel bir işte çalışmakBencede en iyisi ne ünlü olup magazinciler rahatsız ediyo nede paran az oluyor mis gibi hayat...Ama benimki yurt dışında yazılımcı olmak bana çok güzel bir iş geliyor xd
![]()
Hayat işte kanka napalım .benim bir hayalimde oda fakat mühendislik okudum yurtdışında güzel bir işte çalışmak
isterdim yani
galiba benim büyümeye niyetim yokKanka küçüklük hayalimi hatırladım![]()
dostum bir psikoloğa mı görünsen acabadünyanın yok olmasını hayal edıyom ne çılgınca demi![]()
yurtdışında kuzenlerim var fakat dil tecrübemiz yok en az 2 yıl orda dil öğrenmek gerekHayat işte kanka napalım .![]()
sen bunu ciddiyemı aldıngaliba benim büyümeye niyetim yok
Post automatically merged:
dostum bir psikoloğa mı görünsen acaba![]()
bmw i8 coupe araba almak isterdim marmarsite 3 katli yazlik isterdim vergi ve ötv kalkmasiHayalim dil öğrenip yazılımcı olucam ve yurt dışına gidip hayatımı yaşamak istiyorum...
Tabi o zamana kadar yaşancak bir hayatımız olursa...![]()