Bana önerebileceğiniz yazılım dili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimde sütüm Hayata küsüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar yazılıma başlamak istiyorum ama bir türlü çözemedim yapamayınca da bıraktım önerebileceğiniz varmı ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kolay severim diyorsan en kolay dil şuan Ruby dili bir tık daha zoru Python(şuan bende Python öğreniyorum)
orta dersen html,css
zor diyorsan JAVASCRİPT,C++

Elimde sütüm Hayata küsüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Şuan c++ başladım gayet iyi gidiyor önerileriniz için teşekkürler.

Dedektif Mithra
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hep c++ filan ögrenmek istedim ama piyasaya bakarsan en iyi şirket bile pyhton kullanıyor incele bir istersen

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Web üzerinde ilerlemek istiyorsanız : HTML ve CSS temel bir başlangıç olacaktır, ancak masaüstü uygulamalar veya ona benzeri şeylerde ilerlemek istiyorsanız Python iyi bir seçim olabilir. Yapacağınız şeye göre değişir bu durum...

Ayrıca algoritma bilginiz yok ise bu dediklerimizin hiçbirini tam manasıyla anlayamazsınız.

Üye
6 HİZMET YILI
python 3
sebebi ise şuanda tüm sistemler python 3'e geçiş yaptı python 2 eskiydi ve genel dil kullanımı olarak python 3 kullanılmakta.

Kaynak ise tanıdığım bir siber güvenlik firması var türkiyenin en büyük firmalarından birisi, patronuda tanıdık nereden başlamam gerektiğini sorduğumda banada python 3 ile başla dedi.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Konuyu açalı epey bir vakit olmuş lakin python dilini öneririm. Bu dille birlikte pascal, c# ile devam edebilirsin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Madem konu hortlamış, fikrimizi belirtelim madem. C# ile başlamanı öneririm çünkü en temel programlama dilidir. Zaten bir dil öğrendikten sonra diğer dillerde zorlanmazsın çünkü o dilin algoritmasını öğrenmiş oluyorsun. Hani derler ya, İngilizce bilen Almancayı daha kolay öğrenir gibisinden. Bunun için de en kolayının C# olduğunu düşünüyorum, sadece ben değil kod dünyası bunu söylüyor. Temel c#, python, pascal. Bu 3'ü temelinde aynı kodlama algoritmasına sahip. Hele pascal ile python karı koca diyebilirim.

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kullanımına göre değişkenlik gösterir yapacağınız işe göre değişir. Önemli olan programlama dilini bilmek tabiki ama hangi alanda kullanmak, buna göre şekillendirmek bunlarda önemlidir.

Süper Üye
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
O Birazda Senin Alanına bağlı. Eğer Proglama istiyorsan c++,C# Sana Yardımcı Olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...