- Konuyu başlatan
haklısın kardeşm bende ucuza arıyorum ama internedekilere guvenilirmi senceaga sana bişe diyim sakın vatandan filan alma çook pahalı 4gb ramli leptoplar 2600 tl den başlıyo internetten al
haklısın kardeşm bende ucuza arıyorum ama internedekilere guvenilirmi senceaga sana bişe diyim sakın vatandan filan alma çook pahalı 4gb ramli leptoplar 2600 tl den başlıyo internetten al
ben baktım 217 lira ama bütçe 200 lira ve onların slotu bazen hızlı yamuluyorKingston HyperX Fury HX316C10FR/4 4 GB DDR3 1600 MHz PC Bellek
bi baksana belki beğenirsin
bide istersen sonradan takılan mesela 2 slot ya pc ninki onu çoğaltabilirsinbilgisayarının kaç slotu var ? onu öğrenmem lazım ama bence internette bulabilirsin 8 GB alabilirsin veya 4 4 alabilirsin bu senin kararın ama aynı fiyat BENCE 8 gb al çünkü sonradan başka bi ram daha alırsın takmak için yer kalmaz
ben baktım 217 lira ama bütçe 200 lira ve onların slotu bazen hızlı yamuluyor
bide istersen sonradan takılan mesela 2 slot ya pc ninki onu çoğaltabilirsin
pardon yanlışını atmışım ismini bulamadım ama internetten siz bulabilirseniz saıtn alabilirsiniz ucuzlar zatenben baktım 217 lira ama bütçe 200 lira ve onların slotu bazen hızlı yamuluyor
bide istersen sonradan takılan mesela 2 slot ya pc ninki onu çoğaltabilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bunu kullanabilirsin
İNTERNET CAFEDEN ALMA KAZIK YERSİNintenet cafelerde bulunurmu veyada nerden alabilirim
tamamdı ilginiz için teşekkur ederim