Bana yapılan İntro

Hangisi daha iyi

• 1

Oy: 3 75.0%
  • 2

Oy: 1 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bunlar ae veya pp den yada başka özel bir platformdan yapılmadığı çok belli bu tamamen panzoidden çıkmış efektlere baksan anlarsın

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
@MrDeAT intro blender'dan yapıldı.Adamın tutorial videolarını atabilirim.

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ve snde bunu yedin montajla yapmış olabilir veya hazı videoyu editlemiş olabilir bak bu onulardan anlarım bu kesin web işi özel ciddi bir emek olsa ışığın vurması böyle olmazdı

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Ve snde bunu yedin montajla yapmış olabilir veya hazı videoyu editlemiş olabilir bak bu onulardan anlarım bu kesin web işi özel ciddi bir emek olsa ışığın vurması böyle olmazdı
Emek olmadığını ışığın vurmasındanmı anladım diyosun sen şimdi ? Blender dan yapıldı.

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Panzoid kalitesiz değil - çoğu basit introlar araştırırsan daha iyilerini bulabilirsin.Benim profili panzoid'den yaptım.

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Panzoid kalitesiz değil - çoğu basit introlar araştırırsan daha iyilerini bulabilirsin.Benim profili panzoid'den yaptım.
Ben kalitesiz demedim yorumu iyi okuyun.Kimine göre iyi kimine göre kötüdür ve benim sevmediğim bir site elbbette içinde iyi introlarda var.

кαяαηℓıктαуıм çσк кαяαηℓıктα...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Panzoid'De tanıdığım iyi bir tasarımcım var genelde s*k sok introlar gördüğünüz için karalamayın bence.

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Reis çok klasik olmuş ya 8 yaşındaki maynkıraftçı yutubır kardeşleriminkine benzemiş. Sony vegas ile bu tarz templateleri yapması 1 dk bile sürmüyor. Tavsiyem daha ciddi introlar kullanman

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Panzoid'De tanıdığım iyi bir tasarımcım var genelde s*k sok introlar gördüğünüz için karalamayın bence.
Ben panzoidi karalamıyorum kendimce fikrimi söylüyorum.
Reis çok klasik olmuş ya 8 yaşındaki maynkıraftçı yutubır kardeşleriminkine benzemiş. Sony vegas ile bu tarz templateleri yapması 1 dk bile sürmüyor. Tavsiyem daha ciddi introlar kullanman
Eywallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...