- Yasaklandı
Emek olmadığını ışığın vurmasındanmı anladım diyosun sen şimdi ? Blender dan yapıldı.Ve snde bunu yedin montajla yapmış olabilir veya hazı videoyu editlemiş olabilir bak bu onulardan anlarım bu kesin web işi özel ciddi bir emek olsa ışığın vurması böyle olmazdı
Önemli DeğilTeşekkür ederim
Ben kalitesiz demedim yorumu iyi okuyun.Kimine göre iyi kimine göre kötüdür ve benim sevmediğim bir site elbbette içinde iyi introlarda var.Panzoid kalitesiz değil - çoğu basit introlar araştırırsan daha iyilerini bulabilirsin.Benim profili panzoid'den yaptım.
Ya bak hala ne diyosun.Sen beğenmiyosun ben beğeniyorum ama böyle bi yorum yapman eleştiri gibi gelmiyor bana daha çok kötüleme gibi geliyor.Bu introlarn nesi güzel yha
Tamam sen haklı ol uğraşamiyacamEmek olmadığını ışığın vurmasındanmı anladım diyosun sen şimdi ? Blender dan yapıldı.
Sende haklı olduğumu biliyorsun kabullenemiyorsunTamam sen haklı ol uğraşamiyacam
he heSende haklı olduğumu biliyorsun kabullenemiyorsun
Ben panzoidi karalamıyorum kendimce fikrimi söylüyorum.Panzoid'De tanıdığım iyi bir tasarımcım var genelde s*k sok introlar gördüğünüz için karalamayın bence.
EywallahReis çok klasik olmuş ya 8 yaşındaki maynkıraftçı yutubır kardeşleriminkine benzemiş. Sony vegas ile bu tarz templateleri yapması 1 dk bile sürmüyor. Tavsiyem daha ciddi introlar kullanman