Bana yayıncı ekipmanları toplarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhaba ben ekipmandan çok anlamam 5k bütçem var klavye mouse kulaklık mikrofon 5k dan en iyi performanslılarını önerirseniz sevinirim (5k ekipman başı değil bütün hepsi.) Arkadaşlar düzeltme yapıyorum bilgisayar veya monitor değil sadece klavye mouse kulaklık ve mikrofon.

Son düzenleme:
cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ryzen 5 2600 rx 580 ve bunlardan daha önemli olan internetinin iyi olması lazım twitch gibi bir platformda yapacaksan drop sorunu yaşarsın.

Üye
5 HİZMET YILI
Şimdi amd süreçlerinin çok daha iyi olduğunu düşünüyorum, bütçe seçeneği - amd ryzen 5 3600 or 7 3700x. grafik kartı Nvidia 1060 6gb

Puma
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Mause olarak çok iyi bir fiyat performans ürünü sunucam sana.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Yayıncılık için ve oyunculuk için çok uygun.

Klavye olarak gördüğüm en kaliteli ürün ayrıca bilek desteği var oynarken ne parmağın yoruluyor ne de bileğin
Full mekanin ve sessiz switch özelliğine sahip.

Kulaklık olarak ise yayıncılık için uygun ancak oyun için bir canavar olan ASUS ROG Fusion serisinden bir kulaklık
sesi beyninin içnde hissedersin ayrıca fiyatının daha üstü bir kulaklık ama yine de pahalı :)

Mikrofon olarak klasik herkesin kullandığı diyebilirim hem fiyat performans ürünü
gözün kapalı al bunu.

Kardeşim bütün ürünlerin toplam fiyatı - 4k civarı olması lazım 1k ile de trendyoldan indirimli ürünlere bakkabilrisin
Post automatically merged:

bütçeni söylersen ona göre ayarlıyabiliriz
Kardeşim bütcesi 5.000tl yazmış zaten neden görmedin anlamadım.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
knk bimden kulaklık ve maouse alsaydın keşke :d

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
UNLOST X v3 pc sıne bakabılırsın

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
knki ütopya.com dan parca parca düzebilirsin istersen aradıgın herşey var bi aralar benim kafamada çok takılıyordu siteye girince eşyalar birazda ucuz mesela intel i9 core media mrket te 4500 sitede 4000 gibi bi bak tavsiyer ederimm

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
benım 1 aydır kullandıgım klavye bloody b318 fıyatı da cok yuksek degıl
ben memnunum tavsıye ederım

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
kanka itopyada var ama 5 klık zor toplarsın toplarsında yayın yapamassın 1 2 ay sonra yayın kasmaya başlar söyleyim böyle 7 9 klık yapki daha iyi olur benim düşüncem böyle

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yayıncı ekipmanı için kaliteli bir kamera şart sana önerim casper çok iyi denemelisin

Üye
5 HİZMET YILI
klavye inca , mause logitech , kulaklık rampage olur bence bak bi tavsiye ederim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar anlamadınız beni ben sadece kulaklık mouse klavye mikrofon istiyorum bide okumadan yorum atıyorsunuz lütfen yapmayın.
Mause olarak çok iyi bir fiyat performans ürünü sunucam sana.
Yayıncılık için ve oyunculuk için çok uygun.

Klavye olarak gördüğüm en kaliteli ürün ayrıca bilek desteği var oynarken ne parmağın yoruluyor ne de bileğin
Full mekanin ve sessiz switch özelliğine sahip.

Kulaklık olarak ise yayıncılık için uygun ancak oyun için bir canavar olan ASUS ROG Fusion serisinden bir kulaklık
sesi beyninin içnde hissedersin ayrıca fiyatının daha üstü bir kulaklık ama yine de pahalı :)

Mikrofon olarak klasik herkesin kullandığı diyebilirim hem fiyat performans ürünü
gözün kapalı al bunu.

Kardeşim bütün ürünlerin toplam fiyatı - 4k civarı olması lazım 1k ile de trendyoldan indirimli ürünlere bakkabilrisin
Post automatically merged:

Kardeşim bütcesi 5.000tl yazmış zaten neden görmedin anlamadım.
Valla bi tek sen beni anladın spam engeli vardı yazamadım insanlar pc öneriyor bana veya logitech falan al diyorlar marka belirtmeden senin söylediklerini alcam teşekkürler.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yayıncı ekipmanı için kaliteli bir kamera şart sana önerim casper çok iyi denemelisin
Sizin başlığı veya içeriğini okumadığına kanaat getirdim. Dostum sadece klavye mouse kulaklık mikrofon istiyorum dedim ve yayına başlamiyacağım sadece yayıncı ekipmanları daha kaliteli olduğu için öyle dedim Logitech c922 var zaten istesem belirtirdim.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Youtube üzerinden araştır derim bi iyi araştırmanda fayda var

Puma
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar anlamadınız beni ben sadece kulaklık mouse klavye mikrofon istiyorum bide okumadan yorum atıyorsunuz lütfen yapmayın.

Valla bi tek sen beni anladın spam engeli vardı yazamadım insanlar pc öneriyor bana veya logitech falan al diyorlar marka belirtmeden senin söylediklerini alcam teşekkürler.
Önemli değil kardeşim sonuçta istediklerini yazdım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...