- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Kardeşim bütcesi 5.000tl yazmış zaten neden görmedin anlamadım.bütçeni söylersen ona göre ayarlıyabiliriz
Valla bi tek sen beni anladın spam engeli vardı yazamadım insanlar pc öneriyor bana veya logitech falan al diyorlar marka belirtmeden senin söylediklerini alcam teşekkürler.Mause olarak çok iyi bir fiyat performans ürünü sunucam sana.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapYayıncılık için ve oyunculuk için çok uygun.
Klavye olarak gördüğüm en kaliteli ürün ayrıca bilek desteği var oynarken ne parmağın yoruluyor ne de bileğinBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapFull mekanin ve sessiz switch özelliğine sahip.
Kulaklık olarak ise yayıncılık için uygun ancak oyun için bir canavar olan ASUS ROG Fusion serisinden bir kulaklıkBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsesi beyninin içnde hissedersin ayrıca fiyatının daha üstü bir kulaklık ama yine de pahalı
Mikrofon olarak klasik herkesin kullandığı diyebilirim hem fiyat performans ürünüBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapgözün kapalı al bunu.
Kardeşim bütün ürünlerin toplam fiyatı - 4k civarı olması lazım 1k ile de trendyoldan indirimli ürünlere bakkabilrisin
Post automatically merged:
Kardeşim bütcesi 5.000tl yazmış zaten neden görmedin anlamadım.
Sizin başlığı veya içeriğini okumadığına kanaat getirdim. Dostum sadece klavye mouse kulaklık mikrofon istiyorum dedim ve yayına başlamiyacağım sadece yayıncı ekipmanları daha kaliteli olduğu için öyle dedim Logitech c922 var zaten istesem belirtirdim.yayıncı ekipmanı için kaliteli bir kamera şart sana önerim casper çok iyi denemelisin
Önemli değil kardeşim sonuçta istediklerini yazdımArkadaşlar anlamadınız beni ben sadece kulaklık mouse klavye mikrofon istiyorum bide okumadan yorum atıyorsunuz lütfen yapmayın.
Valla bi tek sen beni anladın spam engeli vardı yazamadım insanlar pc öneriyor bana veya logitech falan al diyorlar marka belirtmeden senin söylediklerini alcam teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?