ZİNCİ fotoğrafını profil foton yaptığın için seni banlıyorumBaydırman fotografı kullandıgın için Banlandın !
Konumunun kıbrısta olması nedeniyle seni banlıyorum.ZİNCİ fotoğrafını profil foton yaptığın için seni banlıyorum
Boş Yaptığından Seni Banlıyorum.baban seni yaptığı için seni banlıyorum
Okumaya üşendiğim için banlıyorumCan istediğinden seni banladığı için sende konuyu açtığı için sende yetki mantığıyla yaptığın için sende yorum yapanı banladığın için sende wolftü da hack açanı banladığın için sende banlanmadığından banladığın için sende sebepsiz yere banladığın için sende konuya baktığın için sende doğduğu sebebiyle ban attığın için sende boş yaptığı için sende reymeni sevmediğin için boşuna etiketlemekten banladığın için sende işsiz olduğundan banladığın için sende işsizlere iş bulmadığından ban attığın için senide işsizlere laf attığından banladığın için senide konu açmaktan ban attığın için senide konu açmaktan banlandğın için bu sebeple de banladığın için sende birbirinize atış yaptığınız sebebi ile banladığın için sende boş yaptıklarından banladığın için senide ban yememen için kendine ban attığın için sende hepimizi banladığın için sende baydırman fotoğrafı kullandığından dolayı ban attığın için sende zinci fotoğrafı kullandığından dolayı ban attığın için senide konumunun kıbrısta olduğundan ban attığın için sende karşındakini sitede boş dolandığı için ve sende banladığın kişinin bir başka birisini banladığından banladığın için ve sende yazını okuyan kişinin 2 üstündekini banladığın için sende çekiliş platformu sebebiye banladığın için sende bu konuyu açan kişiyi banladığın için sende mesaj kastığından ban attığın için sende karşındakini aktif üye olduğundan banladığın için sende karşındakini baban onu yaptığından ban attığın için sende onu boş yaptığından banladığın için sende böyle bir konuya mesaj attığından banladığın için ben de sizleri beni bu kadar uğraştırmaktan banlıyorum
ZİNCİ fotoğrafını profil foton yaptığın için seni banlıyorum
banımı kaldırmadan banladığın için seni uyarıyorum bir daha böyle bir şey yaparsan süresiz banlıyorum.Can istediğinden seni banladığı için sende konuyu açtığı için sende yetki mantığıyla yaptığın için sende yorum yapanı banladığın için sende wolftü da hack açanı banladığın için sende banlanmadığından banladığın için sende sebepsiz yere banladığın için sende konuya baktığın için sende doğduğu sebebiyle ban attığın için sende boş yaptığı için sende reymeni sevmediğin için boşuna etiketlemekten banladığın için sende işsiz olduğundan banladığın için sende işsizlere iş bulmadığından ban attığın için senide işsizlere laf attığından banladığın için senide konu açmaktan ban attığın için senide konu açmaktan banlandğın için bu sebeple de banladığın için sende birbirinize atış yaptığınız sebebi ile banladığın için sende boş yaptıklarından banladığın için senide ban yememen için kendine ban attığın için sende hepimizi banladığın için sende baydırman fotoğrafı kullandığından dolayı ban attığın için sende zinci fotoğrafı kullandığından dolayı ban attığın için senide konumunun kıbrısta olduğundan ban attığın için sende karşındakini sitede boş dolandığı için ve sende banladığın kişinin bir başka birisini banladığından banladığın için ve sende yazını okuyan kişinin 2 üstündekini banladığın için sende çekiliş platformu sebebiye banladığın için sende bu konuyu açan kişiyi banladığın için sende mesaj kastığından ban attığın için sende karşındakini aktif üye olduğundan banladığın için sende karşındakini baban onu yaptığından ban attığın için sende onu boş yaptığından banladığın için sende böyle bir konuya mesaj attığından banladığın için ben de sizleri beni bu kadar uğraştırmaktan banlıyorum