- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
Banlı Üye
Hayır.kardesım sanada sorayım fake acınca asıl hesap ban yermı
Hayır.kardesım sanada sorayım fake acınca asıl hesap ban yermı
Hangi lanede hangi heroyla kastın şefim ?2 Hafta Sürdü Aktif Oynasam dia yapardım
Adc mid kogmaw baya sövüyorlar ama taşıyınca honor atıyorlarHangi lanede hangi heroyla kastın şefim ?
Sıkıntı olmaz.hıleyı acmadan baska cara gırsem veya temız lolu kopyalayıp kopyaladıgım yerden gırsem sıkıntı cıkarmı
Hayırkardesım sanada sorayım fake acınca asıl hesap ban yermı
aynı sorun bende de var dostum bilen birisi cevaplarsa sevinirimReis bende hile çalışmamaya başladı bi çözümü var mı oyun bulundu dedikden sonra hiç bir işlem yapmıyor tuşlara falan basıyorum hiç bir işlevi olmuyor
10.10 güncelleme geldi script Fix 1 2 gune guncelleniraynı sorun bende de var dostum bilen birisi cevaplarsa sevinirim
Hadi bakalım güncellensin de ben de deneyeyimAdc mid kogmaw baya sövüyorlar ama taşıyınca honor atıyorlar![]()
BRO BEN 2 haftadır oynuyom sıfır sıkıntı demir 4 den bronz 1 yaptım günde1 maçla falanne kadar zamanda yaptın çünkü ben 1 hafta sonra ban yedim
Evade Kesinlikle Kapat Auto R Ks Banlatıyor Onuda Kapat Skin Hack Açma Bide Gerisi Kafana GöreHadi bakalım güncellensin de ben de deneyeyimvar mı ekstradan yaptığın bir ayar mid kogmaw için ?