Hileyi kaldırma gibi bir durum var mı?Ban yememeniz gibi bir durum yok. Scriptin ban riski 100%'dür. Script hilesini inject ettiğiniz hesabın ne yaparsanız yapın ban riskinden kaçışı yoktur sadece ban sürenizi biraz uzatır.
Ban yememek için hileyi kaldırma gibi bir şey var mı?Kanka istediğin ayarı kulllan bundan 1 hafta yada 6 ay sonrada banlanabilirsin, çok fazla skill dodgelayıp rapor yemezsen belki ban yemen daha uzun sürebilir.
Hileyi kaldırma gibi bir durum var mı?
En azından bu hesabım banlandıktan sonra yeni hesap açıp hile kullanmadan oynayabiliyormuyum?Hileyi kaldırma demek istediğinizden pek bir şey anlayamadım. Ancak scripti "1" kez olsa bile inject etmeniz ban yemeniz için yeterlidir. Kısacası script açtığınız hesabı unutun.
Açacağın yeni hesaba hileyi inject etmez isen ban yemezsin hesap 0 oluyor zatenEn azından bu hesabım banlandıktan sonra yeni hesap açıp hile kullanmadan oynayabiliyormuyum?
En azından bu hesabım banlandıktan sonra yeni hesap açıp hile kullanmadan oynayabiliyormuyum?
Hesaba para yatırmadığın sürece ban yemesinden korkmana gerek yok zaten yeni hesap açmak o kadar zor bir şey değil lol'deCevaplar için teşekkürler. Bu hesap ban yedikten sonra başka hesap açarım artık.
Rica ederiz. Konunu açık bırakıyorum, belki farklı ayar kullanan vardır onları öğrenirsin. Ama dediğim gibi bandan kaçışın yok (sadece uzun süre seni idare eder) iyi forumlar.Cevaplar için teşekkürler. Bu hesap ban yedikten sonra başka hesap açarım artık.
Unutmadan tekrar yazayım en azından ban yiyeceksem geç yiyeyim elinde ayarı olanlar varsa atarsa sevinirimRica ederiz. Konunu açık bırakıyorum, belki farklı ayar kullanan vardır onları öğrenirsin. Ama dediğim gibi bandan kaçışın yok (sadece uzun süre seni idare eder) iyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?