15 Ağu 2023 #1 ZAYGOOD Z Onaylı Üye Katılım 12 Ağu 2020 Mesajlar 66 Tepki puanı 0 Ödüller 5 Yaş 26 5 HİZMET YILI Arkadaşlarımla açtığımız sunucuda şaka olsun diye beni banladılar ve sunucuya giremiyorum banım açık olmasına rağmen diğer hesabımda da bu sıkıntı var aynı sunucu için bilen varsa internete ve yazıyorsa yaptım VPN açıp girmeyi falan da denedim. Moderatörün son düzenlenenleri: 4 Kas 2023
Arkadaşlarımla açtığımız sunucuda şaka olsun diye beni banladılar ve sunucuya giremiyorum banım açık olmasına rağmen diğer hesabımda da bu sıkıntı var aynı sunucu için bilen varsa internete ve yazıyorsa yaptım VPN açıp girmeyi falan da denedim.
Çözüm kingangel 1 Kas 2023 Discord, IP adresinize ban atmış olabilir, vpn ile yeni bir hesap açıp girmeyi denediniz mi peki?
15 Ağu 2023 #2 Luniz Grazie dai forza ferrari! Süper Üye Katılım 13 May 2017 Mesajlar 786 Çözümler 8 Tepki puanı 100 Ödüller 10 9 HİZMET YILI banını açtıklarına emin misin? başka bir ip den giriş yapmayı dene eğer olmazsa büyük ihtimalle hala banını açmamışlardır. Oyla 0 Olumsuz oyla
banını açtıklarına emin misin? başka bir ip den giriş yapmayı dene eğer olmazsa büyük ihtimalle hala banını açmamışlardır.
1 Kas 2023 #3 kingangel Süper Üye Katılım 22 Kas 2021 Mesajlar 1,440 Çözümler 353 Tepki puanı 364 Ödüller 8 4 HİZMET YILI Discord, IP adresinize ban atmış olabilir, vpn ile yeni bir hesap açıp girmeyi denediniz mi peki? Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm