Barty isimli takas uygulamasi güvenilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Barty diye takas uygulamasi cikmis sizce bu uygulama guvenlimi ?

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Uygulamayı bilmediğim için soruyorum uygulamanın amacı nedir ve sizden kimlik bilgisi tarzında bir şeyler istiyorlar mı?

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Uygulamayı bilmediğim için soruyorum uygulamanın amacı nedir ve sizden kimlik bilgisi tarzında bir şeyler istiyorlar mı?
muhtemelen letgo gibi bir platform, ürünün satışı değilde takası önplanda oluyor bende şu mause var şu klavyeyle takas olur tarzından

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
uygulamada herhangibir para söz konusu değil puan sistemi var sizin elinzdekini ürünü puana çevirip başka ürünleri puanla almanızı sağlıyor çok yeni bi uygulama ama benim düşüncem bu burada adminler kurucular istediği gibi puan yükleyim başka hesaplarlarla sizin elinizdeki ürünü alıp nakite çevirip sizi mağdur duruma düşürebilirlermi şu ana kadar herhangibir şikayet duymadım görmedim ondan sordum :)

muhtemelen letgo gibi bir platform, ürünün satışı değilde takası önplanda oluyor bende şu mause var şu klavyeyle takas olur tarzından
yok bu şekilde değil gene letgo tarzında ama siz ürünü puana çevirip puanla alışveriş yapıyorsunuz var güzel şeyler telefon laptop kıfet kitap bana verdiği hediye puanla şamdan aldım ne işime yarıycaksa geldi kullanan çok o yüzden sordum :)

karşına gelen kişiyle alakalı dolandırıcı olabilir
öyle bişey sözkonusu değil bu farklı kulvarda koşan bir uygulama :)

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Takas yaptığınız ürünler anlaşmalı kargo firmaları aracılığıyla güvenli bir şekilde yeni sahiplerine ulaşıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...