Çözüldü Base Ulti ayarı nasıl yapılmalır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
windsharp veya lpereborn hilelerinde base ulti var base ultiyi ezrealla kullanması için neleri açmam lazımhangi ayarlarla oynamam lazım veyabase ulti yapması için space tuşunda basılı tutmam gerekli mi?

Çözüm
Bildiğim kadarıyla karakterin addon sekmesinden "BaseUlt" yazıyor onu açtığınızda otomatik olarak çalışıyor sizin space falan basmanıza gerek yok base atar hp si yeterli olan bir oyuncuya otomatik olarak u atacaktır zaten
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla karakterin addon sekmesinden "BaseUlt" yazıyor onu açtığınızda otomatik olarak çalışıyor sizin space falan basmanıza gerek yok base atar hp si yeterli olan bir oyuncuya otomatik olarak u atacaktır zaten

Çözüm
sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben de otomatik olarak atıyor. Hatta istemesem bile canı az olan rakiplere haritanın diğer ucundan yolluyor. Üst üste yaptığı için kapatıyorum ayarı çünkü aşırı belli ediyor.

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Ben de otomatik olarak atıyor. Hatta istemesem bile canı az olan rakiplere haritanın diğer ucundan yolluyor. Üst üste yaptığı için kapatıyorum ayarı çünkü aşırı belli ediyor.
knk bi ezreal ayarlarında bide base ulti ayarlarında ne açık ne kapalı boş zamanın olursa bakıp söyleyebilir misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...