Çözüldü LoL adc için config ayarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Merhaba ADC için Config ayarı mı ne deniyor ise nereden ve nasıl ulaşabilirim? Yaşadığım problem şu mesela space ye basılı tutuyorum Leona ultisini dodgeliyor fakat saniyelik dodgeliyor ve mausun olduğu yere ilerlediği için skilli yiyor. Scriptte yapmam gereken bir ayar var mı var ise neler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhaba ADC için Config ayarı mı ne deniyor ise nereden ve nasıl ulaşabilirim? Yaşadığım problem şu mesela space ye basılı tutuyorum Leona ultisini dodgeliyor fakat saniyelik dodgeliyor ve mausun olduğu yere ilerlediği için skilli yiyor. Scriptte yapmam gereken bir ayar var mı var ise neler.
senin sorunun dogde ile ilgili ona yapcak bişi varsa ben bilmiyorum ama adc için daha iyi kite yapman için delay ms ayarları mevcut 50 e çekiyorum hepsini daha hızlı kiteliyor
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hileyi tamamen silip tekrar yüklemeyi dene kanka düzelebilir belki bir ayarı bozulmuş olabilir shiftten baktıgımız yerde başka bir fikrim yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ezavede kullan ve sadece only dangerous yap kanka dodgelemek sana kalmış eğer legit oynamak istiyorsan

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka bendede öyleydi ben ws kullanıyordum dodge şeyini kapatıp açtım düzeldi o boşluğa basmasam bile kendi kendine dodgeliyordu ve yani dümdüz değil sağa sola falan

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
evade kapatıp açmayı dene kanka bununla iligli açılan 10 larca benzer konu var onlara da bakabilirsin

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
senin sorunun dogde ile ilgili ona yapcak bişi varsa ben bilmiyorum ama adc için daha iyi kite yapman için delay ms ayarları mevcut 50 e çekiyorum hepsini daha hızlı kiteliyor

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...