Başıma gelenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bu yaz sezonu benim için çok ilginç geçti, Mayıs'ın sonundan itibaren hayatımı değiştirecek biriyle yeni bir ilişkim başladı. Aslında Ağustos ayının sonuna kadar da gayet güzel gitmekteydi. Marmaris-Çubucak yolu arasında ortalama bir hızla geçirdiğim motor kazasından sonra hayatım bu sefer gerçekten 2 aylığına da olsa değişti. Kız arkadaşımı görmek için motorla gittiğim yolu, jandarma trafik ve ambulans eşliğinde döndüm yani dönmüşüm.
Olay ise şu şekilde oldu, kız arkadaşımı görmek için kaldığı kampa gidiyordum sürdüğüm araç ise şuan tekrardan 0'ını almayı düşündüğüm pulsar rs200'dü. Bütün suç tamamen bendeydi. O an yetişmeye çalıştığım için yola değil saate odaklanıyordum. Virajın geldiğini çok geç gördüm ve yaklaşık 100km hız ile motor altımdan gitti. Yerde 5-6 saniyeden fazla süründüm ve motorum bariyere vurup sağ tarafımdaki boşluğa doğru fırladı. İlk düştüğümde biraz da olsun kendimdeydim ve direkt kaskın vizörünü açtım. Biraz nefes aldım 1 dakika kadar kendimdeydim sonrasında kendimden geçmeye ve sanki çok fazla ateşim varmış gibi hissetmeye başladım. Ellerim ve ayaklarım uyuştu nefes almak zorlaştı. Öleceğimi kabullendim ve duran araçlara telefon şifremi verip çok yakın bir abimi aramalarını rica ettim. Aileme direkt orda söylemeleri çok kötü olurdu. Nasıl olduysa ben hastaneye varmadan çoğu yakınım hastaneye toplanmış. Tabii kız arkadaşımda kendi ailesiyle birlikte gelmiş. Kendime geldiğimde ertesi günün sabah saatleriydi. Kaburgalarımda ufak kırıklar, beyin sarsıntısı,kafa travması gibi bazı sıkıntılar yaşasamda ameliyatlık bir durum olmadı. Eldivenim sayesinde de elime neredeyse hiçbir şey olmadı. Böyle büyük bir kaza atlattım ve bu bana bir ders oldu. Bundan sonraki hayatımda yola odaklanacağım :). Aranızda motor kullanan arkadaşlar varsa dikkatli sürsünler çünkü tek bir canımız var. O gün orada hayatımı kaybetmiş olsaydım geride bıraktıklarıma çok büyük acılar yaşatacaktım. Tabii sonrasında ailem ve kız arkadaşım birazcık sinirlendiler. Ama olsun hala hayattayım. Unutmayın gidecek her zaman daha fazla yol var.! İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncelikle çok geçmiş olsun. Hayatta başımıza her an herşey gelebilir, Ama biraz dikkat etmek gerekli.
Küçüklükten beridir hiç hevesim olmadı zaten hiç sevmem de binmesini

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Geçmiş Olsun Dilerkrimi İletiyorum motor kullanırken teçhizatlarımızı unutmalyalım Alllah Koorumuş

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsun hayatın ne getireceği belli olmaz kardeşim rastgele şans eseri yaşıyoruz :))

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Etkilendiğim bir hikaye anlattın umarım şu an iyisindir psikolojik olarak bu durumu atlatmış ve hayatına devam ediyorsundur çok geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun reis motor sevdalısı olarak söylüyorum dikkat dikkat dikattt!!

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Çok geçmiş olsun, o yolu bilirim ve dikkatsiz ilerlenecek bir yol değil. Muğla geneli aslında bu şekilde yol olarak. Klişe bir söz ama en iyi şoför gideceği yere tek parça gidendir.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
çok geçmiş olsun agam boşuna dememişler motorda kontağı açınca arka koltuğa şeytan oturur diye

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
herzaman sukret daha kotu olanlar var mesela ben

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Öncellikle çok geçmiş olsun başkan bu olaydan sonra umarım bu motor işleri rafa kalkmıştır

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
geçmiş olsun kral herşeyin sonu aydınlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...