Başımdan geçen paranormaliteye benzeyen dün yaşanan olay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba yaşım 19 %50 günahkar %50 sevapkar bir insanımdır :D pek arkadaşım yoktur çok vardır ama insanlara karşı büyük ön yargımdan insanları pek sevemiyorum genel de evimde takılıyorum asosyal değilim ama :D her neyse ruh halim ise genelde mutsuz değil de çok düşünceli ve çok detaycılıkla geçiyor dün gece ailem ben uyurken 3 buçuk civarı titrediğimi ama baayağı titrediğimi ve terlediğimi söylediler ve o sırada içeriden anlam vermedikleri sesler geliyormuş takırtı tukurtu sonra ise anlam verilemeyen tiz sesler falan bir cihaz vs. çalışmıyormuş ve lambaları ben en son uyuduğum için kapatmıştım ve o sıra lambalar açıkmış sonra ise gidip kontrol etmişler ses birden kesilmiş ve kesilince benim direk titremem ve terlemem durmuş. cin gibi bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü imanım cidden iyidir bilgiliyimdir de. yani cin dediğimiz olay söz konusu değil sadece beynimizin iki lop u olurmuş bilirsiniz zeka olarak mesela ben içimde başka bir insan başka bir zihin yapısı var ve yıllarıdr konuşup duruyoruz ama öyle şey gibi değil ciddi ciddi hemde + olarak da parmaklarım paramparça psikolojik bir sorundan etlerimi koparıyorum ve parmaklarım 3 kat derin deri yırtıkları var hepsinde hemde şuanlık özet gecmem gerekirse eğer bu kadar söyleyebilirim ve içimde bir potansiyel olduğunu ama bu potansiyeli bir türlü anlamlandıramadığım o diğer içimde ki kişi ile bağdaştırıyorum yorumlarınızı alabilir miyim acaba. hafızam bilincim sağlığım Allaha hamd olsun iyi halde gerçekten mesela hangi günler ağlasam veya çok sinirden ağlasam o gün hava kapanıyor yağmur yağıp şimşekler çakıyor böyle denk gelişler yaşanıyor mesela ve cidden ne zaman şimşekler çaksa yağmur yağıp hava kapalı olsa o zaman ruhumun dinlendiğini iyi olduğumu hissediyorum sanki daha renkli görüyorum daha iyi yaşıyorum gibi geliyor herkes evine kaçarken de ben de tam o sıra dışarı çıkıyorum. ben pek anlamlandıramıyorum bir de sizlere sorayım dedim görüşlerinizi ve yorumlarınızı merak ediyorum saygılar ve bol sevgiler iyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Abi Ne Diyeceğimi Bilemedim Valla :D Senin Kadar Olmasada Bende Parmaklarimdaki Etleri Yiyorum Ama Yamyam Değilim :D Senin Gibi Bende İcimdeki Potansiyelin Farkındayım Ama Olmuyor İşte Ve Son Olarak Seni Sakinleştiren Yağmuru Şimşeği Bende Çok Severim :D Yardımcı Olamadım Ama En Azından Sana Yakın İnsanlarin Olduğunu Bil İstedim Umarım İstedigin Başarıları Yakalar Yaşamak İstedigin Hayatı Yaşar Olmak İstedigin Yere Gelirsin <3

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Böyle hikayeler okumuştum duymuştum ama hiç detaylıca araştırmadım kurgudur falan deyip geçtim ama senden böyle bir konu görünce şaşırdım belki üstünde bir şeyler olabilir ama bunu bilgili kişiden öğrenmen daha sağlıklı olur eskiye dayalı bir olay olabilir yani türkiyede eskiden böyle benzer olaylar mevcut hatta bazı köylerde bu konulara ev sahipliği yapıyor filmlerde mevcut yani bunu bu konuda uzman birine danışman daha iyi olur

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bir Sadist olarak kendime çok zarar verdim fakat senin olay psikolojik bir olay değil, bir uyku doktoruna gözükmeni tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
değerli yorumlarınız için teşekkür ederim dostlar

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Benimde 2 yıl önce uyurken sese uyanıp Gece yavaş yavaş sesi artan kadın Çıglıgı duyduguma eminim sadece ben deilim duyan kardeşimde kalkmış idi
Biraz .. olduk ama sorna bidaha olmadı Neyseki öyle şeyler.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bence doktora gidip bi tedavi alabilirsin sağlık önemli bişey

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
uyur gezerlik olabilir bir gece uyurken annen ve baban baksın uyur gezerlik varmı diye

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kardeşim okudum güzel paranorlmal olaymış iyimiş

Doktara bi git titreme normal deil

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Uyur gezersin geçmiş olsun dkskslx

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şizofreni başlangıcı olabilir ama şizofrenler ben düzgünüm birşeyim yok zanneder bir hekime başvurmanızda fayda olabilir

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Şizofreni başlangıcı olabilir ama şizofrenler ben düzgünüm birşeyim yok zanneder bir hekime başvurmanızda fayda olabilir
değerlendireceğim hocam teşekkür ederim ama şizofreni olsam o ses olayları ve titremem ailemin bunu fark etmesi bilemiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Vallaha ne dicem bilemedim cok degişik bir olay usta belli olmaz sen gine bi doktora gozuk gece yatarken sen gine dua et ALLAH (C.C) e Sıgın ALLAH korur şimdiden gecmiş olsun işallah iyileşirsin

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Doktora git bi kanka titriyosan yani bence git

I want to feel alive
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bir hocaya gözük ama sağlam bir hoca olsun kardeşim

Arsenic in uşağı
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İlk olay da kardeşim ne içtin artık bilememde o parmaklaırndaki yaralar vitaminsizlikten aynısını bende yaşıyorum

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Birtane cinci hocaya gitte sana muska yapıp daha kötü hale getirsin asdlşşasdlklasdklşasasdlşiasdklş

geçmiş olsun kardeşim, doktora gitmişsen herhangi bir gelişme oldu mu?

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
İlk olay da kardeşim ne içtin artık bilememde o parmaklaırndaki yaralar vitaminsizlikten aynısını bende yaşıyorum
aga bir şey içmiş olsam ailem de bunu bana sonradan söyler mi ? titreme olayı ve ses olayı bitince titrememin geçmesinin ne alakası var şimdi bir şey içmem ile bir şey de içmedim madem sordun :D parmak yeme ol
Birtane cinci hocaya gitte sana muska yapıp daha kötü hale getirsin asdlşşasdlklasdklşasasdlşiasdklş

geçmiş olsun kardeşim, doktora gitmişsen herhangi bir gelişme oldu mu?
:D kral ben psikolojik sorunum olduğunu düşünmüyorum vallahi işler ilerlerse eğer giderim belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...