Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
arkadaşlar merhaba yaşım 19 %50 günahkar %50 sevapkar bir insanımdır
pek arkadaşım yoktur çok vardır ama insanlara karşı büyük ön yargımdan insanları pek sevemiyorum genel de evimde takılıyorum asosyal değilim ama
her neyse ruh halim ise genelde mutsuz değil de çok düşünceli ve çok detaycılıkla geçiyor dün gece ailem ben uyurken 3 buçuk civarı titrediğimi ama baayağı titrediğimi ve terlediğimi söylediler ve o sırada içeriden anlam vermedikleri sesler geliyormuş takırtı tukurtu sonra ise anlam verilemeyen tiz sesler falan bir cihaz vs. çalışmıyormuş ve lambaları ben en son uyuduğum için kapatmıştım ve o sıra lambalar açıkmış sonra ise gidip kontrol etmişler ses birden kesilmiş ve kesilince benim direk titremem ve terlemem durmuş. cin gibi bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü imanım cidden iyidir bilgiliyimdir de. yani cin dediğimiz olay söz konusu değil sadece beynimizin iki lop u olurmuş bilirsiniz zeka olarak mesela ben içimde başka bir insan başka bir zihin yapısı var ve yıllarıdr konuşup duruyoruz ama öyle şey gibi değil ciddi ciddi hemde + olarak da parmaklarım paramparça psikolojik bir sorundan etlerimi koparıyorum ve parmaklarım 3 kat derin deri yırtıkları var hepsinde hemde şuanlık özet gecmem gerekirse eğer bu kadar söyleyebilirim ve içimde bir potansiyel olduğunu ama bu potansiyeli bir türlü anlamlandıramadığım o diğer içimde ki kişi ile bağdaştırıyorum yorumlarınızı alabilir miyim acaba. hafızam bilincim sağlığım Allaha hamd olsun iyi halde gerçekten mesela hangi günler ağlasam veya çok sinirden ağlasam o gün hava kapanıyor yağmur yağıp şimşekler çakıyor böyle denk gelişler yaşanıyor mesela ve cidden ne zaman şimşekler çaksa yağmur yağıp hava kapalı olsa o zaman ruhumun dinlendiğini iyi olduğumu hissediyorum sanki daha renkli görüyorum daha iyi yaşıyorum gibi geliyor herkes evine kaçarken de ben de tam o sıra dışarı çıkıyorum. ben pek anlamlandıramıyorum bir de sizlere sorayım dedim görüşlerinizi ve yorumlarınızı merak ediyorum saygılar ve bol sevgiler iyi forumlar.