Başınızdan geçen paranormal olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Benim başımdan geçen paranormal olay şu:
3 yıl önce 16 yaşındayım düzenli olarak her yıl köye gideriz"ordu", genelde anannemlerde kalırız orada evimiz olmadığı için ve kaldığımız yerde toplam sadece 3 ev var arka tarafında küçük kasaba gibi bir yer var evlerin toplu olduğu evin olduğu yerden ırmak geçiyor her neyse kafanızda bir şeyler canlansın diye anlattım buraya kadar. Gece vakti herkes dışarıda otururken ailem evde değil diyerek balkona çıktım ve sigara içmeye başladım tabii karşı taraf kap karanlık yüksek bir yerdeyim aşağıdan bir şeyin yukarı çıkma ihtimali sıfır ırmağı seyrederken içiyorum ve bir tanede fındık tarlası var sigaram tam yarıya geldiğinde tarlanın içinden konuşma sesleri duyuyorum fakat net bir şekilde değil gece 11 vakti aklı olan kimse oraya girmez köydeki herkeste bunu bilir zaten çünkü gireni fındık hırsızı diyerek vuruyorlar bir süre sesleri dinlemeye başladığımda sesleri anlamaya çalışıyorum fakat hiçbir şey anlamıyorum ama eminim orada birileri konuşuyor derken içeriden koşup feneri aldım ve aşağıya tuttum insan varsa gitsin diye fakat ışığı tuttuğum an ses kesildi sert bir rüzgar esti ve hafiften geri çekildim duyduğum konuşmalar yavaş yavaş yakınlaşıyordu fakat görünürde kimse yok dikkatlice izliyorum biri çıkacak acaba kim diye bir anda içeriden bağırma sesi geldi teyzem içerde balkonu seyreden bir şey olduğunu söyledi arkamı döndüğümde kimse yoktu fakat net şekilde gördüğünü iddia ediyordu o an şok geçirmiştim ne yapacağımı bilemedim arkamda duran biri beni izliyor ve bunu teyzem görüyor çok korkutucu bir andı o günün gecesi evdeki kimse uyuymadı ve o hafta tamamen benim için zehir olmuştu bu tarz olayları köyümde yaşayan dedeler nineler anlatıyordu fakat inanmyordum bu olaydan sonra inanmaya başladım,

Sıktıysam kusura bakmayın anlatmak istedim korku seven insanlar belki eğlenir diye korku seven bir yapıya sahibim isterseniz orada bana anlatılan hikayeleride yazabilirim fakat doğruluk payı var mıdır bilemem köylük yerde laf çabuk yayılıyor malum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
başımdan geçen yok ama konuyu takip edeceğim

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Paranormal olay hiç yaşamadım ancak hastalığımdan ötürü ameliyat olurken yüksek dozda morfin verdiklerinde etrafımda halüsinasyonlar görüyordum saçma sapan insanlar şekilden şekile girmişler etrafımı çevreliyorlardı çok garipti.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
ben bir gün uyudum normal hergün uyuduğum şekilde rüyamda kurtlar vb gördüm yol kenarında geziyorlardı fln bende kaçmaya çalşyordum halbuki çok açık bir meydan beni görebilecekleri bir yer diblerindeyim resmen ama bana gelmiyorlar. 3 tane iri kurt geziyordu işte dediğim yerde. sabah ordan geçerken bir baktım rüyamda gördüğüm yerin tam oldugu yerde bir köpek ölmüs kafası yok iskeleti ve 2 ön patisi var ve gövde derisi azbisi çok fazla şaşırmıstım

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Korkutucu bir olay olmamak ile beraber anlatayım.

Küçüğüz o dönemler ilkokula gidiyoruz , 9-10 yaşında falanım. Okul ile ev arası ortalama 10-15dk falan yürüyerek . Sabahçıyız okula gidiyoruz aynı bina da oturan 3 arkadaş ile , okul kapısında şam tatlısı satıyordu bir seyyar satıcı amca . Biz bakıyoruz ama paramız yok cebimizde o ara , amca gelin çocuklar tatlı vereyim dedi , yanaştım yanına dedim paramız yok , olsun dedi canınız sağolsun. Neyse aldık tatlıyı yiyoruz , amca dedim evimiz yakın eğer beklersen parayı hemen getireyim dedim , amca da nerede evin diye sordu. Uzak değil hemen şurada diye tarif ettim evi , tamam dedi zaten bende o tarafa gidiyorum diye takıldı peşime önlü arkalı eve doğru yola çıktık. Evimiz caddenin üzerinde ve okula giden yol hemen karşı caddeden dümdüz gidiyorsun ve evin sağında solunda yakınlarda dönüş falan yok. Evin önüne geldik amca bekliyor kaldırımın dibinde , ben gittim zile bastım . Annem balkona çıktı ne oldu ne oldu diye sesleniyor , dedim hemen para at mandala koyup. Ne yapcan falan dedi , bende dedim amcaya verecem işte bekliyor tatlı yedik diye. Annem ne amcası ne tatlısı dedi , arkamı dönüp göstereyim dedim ama amca el arabası ile beraber ortadan kaybolmuş. Nereye gitti diye sağa sola bakındım ama yok uçmuş sanki ortalıktan. Dediğim gibi cadde çok uzun bir cadde ya okula doğru geldiğimiz yola gidecekti yada sağa yada sola , aniden ortadan kaybolunacak bir yol yoktu yani. Çıktım yukarıya anlattım böyle böyle diye annem bile inanmadı önce , sonra dedi Hızır Aleyhisselam ı görmüşsün demek ki dedi . Dedim o kim ? O dedi , zorda kalanlara , birşeyi çok isteyenlere yardıma koşan kişi . Aradım aradım teşekkür edeyim diye bulamadım. 1-2 sene dua etmiştim hep teşekkür için.

Banlı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ben üniversiteyken evde yalnız kalmıştım. Yalnız kalmaktan korktuğum için bütün kapıları kilitledim ve öyle yattım. Rüyamda birisinin tüm kapıları ve ışıkları açtığını gördüm. Köpeğimin havlama sesine uyandım. Uyandığımda bütün ışıkların açık olduğunu ve kapı kilitlerinin açıldığını fark ettim. Köpeğim boş koridora doğru havlıyordu. Geceyi köpeğimle birlikte banyoda geçirdik ve korkudan ölecektim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben bir gün uyudum normal hergün uyuduğum şekilde rüyamda kurtlar vb gördüm yol kenarında geziyorlardı fln bende kaçmaya çalşyordum halbuki çok açık bir meydan beni görebilecekleri bir yer diblerindeyim resmen ama bana gelmiyorlar. 3 tane iri kurt geziyordu işte dediğim yerde. sabah ordan geçerken bir baktım rüyamda gördüğüm yerin tam oldugu yerde bir köpek ölmüs kafası yok iskeleti ve 2 ön patisi var ve gövde derisi azbisi çok fazla şaşırmıstım
rüyasının bir kısmı gerçek olana kalp gözü açık deniyordu sanırım bence şanslısın

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
İlginçmiş neler yaşamısın hiç böyle birşey başıma gelmedi seni karabasan gibi üstüne çökmüş

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Böyle olay hiç yaşamadım ama korku seven kişilerin takip edeceğinden eminim

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bundan 3 yil önce arkadas ile terasda cay yudumlarkene yildizlara bakiyorduk bir ara ikimizinde baktigi yerde bir "yildiz" ileri geri gidip ve tekrar geri ileri gidip karsi yöne dogru isiktan kuyrugu ile yildiz kaymasi gibi uzaklasti... ama tabi göktasida olabilir emin degilim...

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
genelde uyandıktan hemen sonra oluyor kabus gördüğümde ama hatırlamıyorum :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Başımdan geçen bir paranormal olay olmadı ama sizinkileri okumak keyif veriyor knka özellikle senin ki enteresan be :D

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
gün içinde
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
izledikten, üstüne birde eve gece geç saatte geldikten sonra; yatağın yanıbaşında doğalgaz peteklerinin önündeki perdenin bitmeyen hafif salınımı, mutfaktaki kombiden ve daha tam yerini keşfedemediğim o su borusundan gelen hiçte iç açıcı olmayan "gacır gucur" sesler, bazen yatak odamın kapısının kendi kendine açılabilmesi, üst kat komşumun olur olmaz kapı gıcırtısı ve birden bana gelen üşüme duygusu. o gece baya uzun bir telefon mesaisi yapmıştım.

Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben gerçekten uyanmıştım
Telefonumu aldım yanımdan ve FF'ye girdim hatta maç attım.
Sonra telefonu yerine koydum ama aslında telefonu hiç elime almamışım telefon çekmecedeymiş.
Sonra tekrar cımırdım kendimi o sırada saat 06.30'du ve inanılmaz bir şekilde rüyaydaymışım tekrar saate baktım 06.30'di yani saat doğruydu ben korktum cidden.
Bu arada oynadığım maç FF'de yansımamış :D hayali oynamışım nasıl yaptıysam onu ama telefonu hissediyordum aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...