Basit bilgisayar hızlandırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Herkese selam, Bilgisayar hızlandırma dediğimizde aklımıza bir ton işlem geliyor. Ne bileyim %temp% çöplerini temizlemek recent dosyasında ki çöpleri temizlemek, disk temizlemek, birleştirmek ram boşaltmak vb. Bunların hepsini 1 dakikada yapan programlar göstereceğim. Ayrıca bunların hepsinden çok bilgisayarınızın diskini otomatik hızlandıracak ram'inizin önbelleğini program açma hızını hızlandıracak.
Programlar:
1- Ccleaner işi gören fakat daha hızlı silme/temizleme işlemi yapan program: PureRa
2- Junkware Removal Tool, Bu program ile bilgisayarınızı taratmaya başladığınızda hem bilgisayarınızda bulunan çeşitli kayıt defteri girdi hatalarını çöpleri tarayıcı çöplerini temp çöplerini vb. temizler, Hemde tarayıcı virüsleri cookies ve normal virüsleri temizler.
3- Adwcleaner, Çoğumuz bu yazılımın virüsleri kaldırmak olduğunu biliyoruz. Sadece virüsleri kaldırmıyor ayrıca bilgisayarı hızlandırıyor. Bİlgisayardaki gereksiz ne varsa kapatıyor servisler, update vb. tıpkı JRT gibi.
4- Wise Care 365, Bu programın pek çok hızlandırma seçenekleri bulunuyor. Ben sadece disk birleştirme işlemi etkili olduğu için, sadece disk birleştirme kısmını kullanıyorum. Siz yazılımın tüm nimetlerinden faydalanabilirsiniz.

İndirme linkleri
PureRa
Junkware Removal Tool
Adwcleaner
Wise Care 365

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bence bu tür programlar işe yaramıyor kişisel fikrim
Asıl diğer programlar işe yaramıyor.. Yazıyı dikkatli okumadan yorum yapma bence.. Programları kullan sonra yorum yapmanı tavsiye ederim.
Post automatically merged:

Bunlar gerçekten yararlı oluyor mu yoksa psikoloji mi rahatlatıyor :)
Gerçekten yararlı programlar Advanced system care glary utilities gibi çöpleri temizlemekten disk birleştirmekten zamanınızı harcayacağınıza ciddi anlamda hızlandırmak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Düşük sistemli bilgisayarım rahatlıyor. Ön yargı yapıp yok çalışmıyor olmuyor boş program demeyin ayrıca programlar 5-10 mb kullanmayıp böyle yorum yapanlara kıl oluyorum.

Elinize sağlık. Bu tarz programların gelişmiş özelliklerini kullanırken dikkat edin sisteme zarar verebilirsiniz.
Hayır bu tarz programlar advanced system care'dir ve sistemi hızlandırmaz.

Aga MH forumda çok fazla bilgisiz insan olduğunu farkettim. Sanırım burayı forum gibi kullanmamdan kaynaklanıyor. Çoğu yorum olsun diye boş yorum yapıyor. Bilmediğiniz kullanmadığınız programlar hakkında yok bozuyor yok işe yaramaz gibi yorumlar yapmayın lütfen. Siz ananızın karnınızda iken ben bu tarz programların suyununda suyunu biliyordum. İşe yarıyor gerçekten ve bu tarz programlar "bilgisayarı bozar" gibi saçmalıklara cidden aldırış etmeyecektim gülünç konusu ama malesef böyle zekası geri insanların yaptığı yorumlar cevabını vermek gerekiyor.

Sisteminiz biraz daha hızlı olsun istiyorsanız Performance edition windowslar kullanabilirsiniz. Bu yapılanlar hızlandırmaz. Sadece temizleme yöntemi.
Aga MH forumda çok fazla bilgisiz insan olduğunu farkettim. Sanırım burayı forum gibi kullanmamdan kaynaklanıyor. Çoğu yorum olsun diye boş yorum yapıyor. Bilmediğiniz kullanmadığınız programlar hakkında yok bozuyor yok işe yaramaz gibi yorumlar yapmayın lütfen. Siz ananızın karnınızda iken ben bu tarz programların suyununda suyunu biliyordum. İşe yarıyor gerçekten ve bu tarz programlar "bilgisayarı bozar" gibi saçmalıklara cidden aldırış etmeyecektim gülünç konusu ama malesef böyle zekası geri insanların yaptığı yorumlar cevabını vermek gerekiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Asıl diğer programlar işe yaramıyor.. Yazıyı dikkatli okumadan yorum yapma bence.. Programları kullan sonra yorum yapmanı tavsiye ederim.

Gerçekten yararlı programlar Advanced system care glary utilities gibi çöpleri temizlemekten disk birleştirmekten zamanınızı harcayacağınıza ciddi anlamda hızlandırmak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Düşük sistemli bilgisayarım rahatlıyor. Ön yargı yapıp yok çalışmıyor olmuyor boş program demeyin ayrıca programlar 5-10 mb kullanmayıp böyle yorum yapanlara kıl oluyorum.

PP'ye bakınca otomatik olarak yazık kafana diyorum aq :D

Hayır bu tarz programlar advanced system care'dir ve sistemi hızlandırmaz.

Bir tane akıllı insan çıkar dedim de herkes ezbere yorum yapmış :D ne diyeyim ya
İnsanlar yanlış yorum yapabilirler. Bildikleri yanlış ta olabilir eksik te olabilir. Ama kimse senin gibi seviyesiz bir şekil de laflar kullanıp birbirine gerizekalı demiyor. Bence seni forumdan ve medeniyetten şutlamalı.

kreemlala
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kardeşim grafik kartı için çözümünüz var, oyunda daha kullanışlı hale getirin, böylece bana söyleyin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bence ugrasmanıza gerek yok gıdın paraya kıyın daha guzel bı oyuncu pc sı alın yada ucuz yollu guzel bı pc alabılırsınız benım ekran kartım olmadıgı halde cogu oyundan guzel fps alıyorum 1300 almıstım suan ekran kartı alıp satsam 1900 assagıya wermem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...