Basit bir oyun hilesi yapımı - Ders 4 - ReadProcessMemory , Rapid fire , animasyon kaldırma , grenade atma animasyon kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanların senin sesiyle dalga geçmesini umursama
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba ben Arda memory view üzerinden baya bir şey bulabiliyorsunuz o yüzden size birazcık detayını göstereyim
Hadi başlayalım öncelikle oyununuza girin ardından 1 dersdeki gibi merminin geçici bir addresini bulun ardından CTRL + B tuşu ile size bir ekran gelicektir tam bu şekilde
Screenshot_1.png

Evet ardından boş bir değere sağ tıklıyoruz Display Type'dan 4 Byte Decimal seçiyoruz ardından birazcık üste doğru çıkarsanız büyük ihtimalle merminizin tam olarak gözükecektir evet bun buldum ardından size küçük bir gif tarzı bir şeyle göstermeye çalışıcağım genellikle şuna dikkat ediniz

ÖNEMLİ ! : 0 ve 1 arasında değerler değişebilir yada değer direk olarak 0 kalıp başka bir değere dönüyorsa şöyle diyeyim 0 - 120 arası git gel yapıyorsa o değer bir silahın tepmesini işaret ediyordur

0-120-2.gif

Gördüğünüz gibi merminin yazan sağ tarafında sürekli 0 değeri 0 - 120 arası gidip geliyor bakalım o 0 - 120 değeri arasına değişen değere sol tıklayın sağ tıklayıp add to adress list deyip ekleyin ardından bi deneyelim

Sürekli dosya büyük dediği için gif atamıyorum o yüzden resim atıyorum o activate basıp sıkın fark ediceksiniz zaten hızlı olduğu aynı zamanda mermi animasyonuda siliyor direk yeniliyor animasyon çıkmıyor

direk olarak şöyle yapcaksınız resim olarak

Screenshot_2.png

Gelin sizle bir kaç başka şeyde bulalım öncelikle bi bomba bulun veya bıçağınız elinizde memory view'dan bulun
grenade.gif

Gördüğünüz gibi bombayı aldığımız ve attığım gibi bir değer değişti ve attığımız zaman 0 - 650 arası değişen bir değerimiz var dikkatli bakın görürsünüz
her neyse o 650 değeri alın gene add adress to list yapıp ekleyin bomba aldığımız zamanda 0 - 1 - 2 - 3 arası değişen değerde bombanın değeri onuda alabilirsiniz

ardından activate yapıyoruz gene bi bomba atın farkı fark edeceksiniz çok hızlı bir şekilde atıyor ve animasyonda kalmıyor

Herneyse benden bu kadar dinlediğiniz için teşekkürler son olarak Arkadaşlar lütfen şu oyunda esp yapar mısın falan diyenler var arkadaşlar ben daha adam akıllı entity list çekemiyorum hayatımda ESP'nin E'sini yapmadım bide Abi diyenler var yaşım 17 lan ne abi :D bide bana bi entity list reclass'dan öğretebilcek birisi varsa yazsın sevinirim :D iyi eğlenceler

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    460.5 KB · Görüntüleme: 61
Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
e bu baya yararlı bi konu niye kimse cevap vermemiş :(

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Gayet yaralı bir konu olmuş. Ellerine sağlık

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Eline sağlık dostum gittiği yere kadar devam etmesi dileğiyle.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
açıklayıcı eğitici bir konu sağol

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bu oyunda entity list bulmayı gösteren videolarda var knk ama bu oyunda bulunan entity list ne işe yarıcak artı olarak sadece entity list ilemi bitiyor iş.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
İnsanların senin sesiyle dalga geçmesini umursama
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bu oyunda entity list bulmayı gösteren videolarda var knk ama bu oyunda bulunan entity list ne işe yarıcak artı olarak sadece entity list ilemi bitiyor iş.
Öyle düşünme bir health olur birde global health olur gibi düşün :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
eline sağlık kardeşim yaralı bir bilgi oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...