14 Ocak 2017 #1 Netluis™ N Onaylı Üye Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 52 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Rahatsız Ettigim İcin Kusura Bakmayın, Vip Hack ile - Normal Hilenin Arasındaki Fark? Herkes Hilesine Vip Hack Diyor İsteyenmi Koyyr .d ? Yoksa Belli Özelliklerimi Olması Gerk "Misc" "Visual" gibi vs...?
Rahatsız Ettigim İcin Kusura Bakmayın, Vip Hack ile - Normal Hilenin Arasındaki Fark? Herkes Hilesine Vip Hack Diyor İsteyenmi Koyyr .d ? Yoksa Belli Özelliklerimi Olması Gerk "Misc" "Visual" gibi vs...?
14 Ocak 2017 #2 Joi Donator Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 321 Tepki puanı 44 Ödüller 12 9 HİZMET YILI Merhaba, Öncelikle Normalde classic özellikler olur.Vipte ise tam tersi yeni ve daha çok özelikler olur örnek verelim. Dword Vip hack ve Dword Lite bunun ikisinin arasında baya fark var. Bunun gibi düşünebilirsin. IYI FORUMLAR. Oyla 0 Olumsuz oyla
Merhaba, Öncelikle Normalde classic özellikler olur.Vipte ise tam tersi yeni ve daha çok özelikler olur örnek verelim. Dword Vip hack ve Dword Lite bunun ikisinin arasında baya fark var. Bunun gibi düşünebilirsin. IYI FORUMLAR.
14 Ocak 2017 Yasaklandı #3 BuğraBey B Seçkin Üye Katılım 10 Tem 2016 Mesajlar 366 Tepki puanı 0 Yaş 26 9 HİZMET YILI 2. Fikir şu kafana göre saçma sapan hileler yap ismini vip yap kafana estiği gibi paylaş. Oyla 0 Olumsuz oyla
14 Ocak 2017 #4 RaasielX <Ç0rumlu> Ultra Üye Katılım 19 May 2016 Mesajlar 1,546 Tepki puanı 135 Ödüller 10 Yaş 29 10 HİZMET YILI Mesela benim hilelerim Vip Çünki Çok Özellik var ama basit özellikleri olan hileler vip değildir kafasına göre koymuş işte aSD:a:S : Oyla 0 Olumsuz oyla
Mesela benim hilelerim Vip Çünki Çok Özellik var ama basit özellikleri olan hileler vip değildir kafasına göre koymuş işte aSD:a:S :
14 Ocak 2017 Yasaklandı #5 BuğraBey B Seçkin Üye Katılım 10 Tem 2016 Mesajlar 366 Tepki puanı 0 Yaş 26 9 HİZMET YILI Corumlu Coder' Alıntı: Mesela benim hilelerim Vip Çünki Çok Özellik var ama basit özellikleri olan hileler vip değildir kafasına göre koymuş işte aSD:a:S : Genişletmek için tıklayın ... Bak ensar lowuna wolf studio premium muş haha bir yerlerimle güldüm adam gibi özellik eklese hepsi hazır Oyla 0 Olumsuz oyla
Corumlu Coder' Alıntı: Mesela benim hilelerim Vip Çünki Çok Özellik var ama basit özellikleri olan hileler vip değildir kafasına göre koymuş işte aSD:a:S : Genişletmek için tıklayın ... Bak ensar lowuna wolf studio premium muş haha bir yerlerimle güldüm adam gibi özellik eklese hepsi hazır