böyle legal olmayan işler bu forumda sıkıntılı olabilir ban yiyebilirsin bence. Ayrıyetten böyle bişey mümkün her şeyi buluyorlar sorgu yaparak.Sosyal medyada görüyorum başkasının e okuluna giriyor.
Böyle birşey mümkünmü ?
Mümkünse nasıl yapılıyor?
İyi akşamlar
Hayır yapılabiliyormu sadece bunu anlamak istiyorum internette çok fazla satıcısı var da o yüzden yoksa hileyi fln istemiyorumBaşkasının e okuluna girmenin ne gibi bi amacı olabilir anlamadım neden merak ediyorsun?
İnternetde görüyorum dolandırıcılarmı sadece bunu anlamak istedimreis girip napıcan kötü insana olmaya gerek yok
Bana mailden ulaşabilir misin ?yani sana söylemek isterdim lakin forumda böyle şeyler yasak diye biliyorum.
discorddan ulaş kanka, AK1NNN#1444Hayır yapılabiliyormu sadece bunu anlamak istiyorum internette çok fazla satıcısı var da o yüzden yoksa hileyi fln istemiyorum
Post automatically merged:
İnternetde görüyorum dolandırıcılarmı sadece bunu anlamak istedim
Post automatically merged:
Bana mailden ulaşabilir misin ?
[email protected]
dostum bunu anlatabiliceğimi sanmıyorum ama şöyle söyleyeyim panel üstünden herşeyini öğrenebilirsinSosyal medyada görüyorum başkasının e okuluna giriyor.
Böyle birşey mümkünmü ?
İyi akşamlar
Bence bu işlerle uğraşmanı tavsiye etmem hiç iyi deil.O girenleride sonu savcılıkta bitiyor gerek yok benceSosyal medyada görüyorum başkasının e okuluna giriyor.
Böyle birşey mümkünmü ?
İyi akşamlar