Başlangıç Yazılım Programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle Selamun aleyküm konuda da belirttiğim gibi sıfırdan program diline başlamak istiyorum.Baslangıcta önereceğiniz nedir ve indirme linki atarsanız çok memnun kalırım İyi Forumlar

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
c++ başla sıfırdan internette eğitimleri var program visual studio indirmek için sitesine gidip indirebilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle Selamun aleyküm konuda da belirttiğim gibi sıfırdan program diline başlamak istiyorum.Baslangıcta önereceğiniz nedir ve indirme linki atarsanız çok memnun kalırım İyi Forumlar
c# la başlayabilirsin

Üye
8 HİZMET YILI
VB(Visual Basic) İle başlaman iyi olabilir ama gerçekten çok uzun zamanını alır öğrenmen. C# ile başlayıp videolar izleyerek ve denemeler yaparak C++'ya geçiş yapmanı öneririm, program olarak ise Visual Studio öneririm bir de RAD Studio var ama pek önermiyorum, çok karmaşık bir program.

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Emeğine Saglık

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
C başla ya da C# program olarak sana notepad++ ve ya visual studio önerebilirim

NULL
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hocam C++ güçlü ama zor bir programlama dilidir.
devlet okullarıda dahil ilk başlangıç programlama dili c# dır c# öğrenmenizi tavsiye ederim.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Moruq Python öğren önce. Öğrenmesi çok kolay, kodlar basit ve çok işlevsel. Sonra C# yada C++ gibi bir tercih yap 2'si benzer ama birinde pogram arayüzü var diğerinde yok. Sonra birini öğrenince diğerinide öğren. C# öğrenince vB ile kodları %98 aynı olduğu için onuda eğitimini almadan öğrenmiş olursun. 4 yazılım diliyle yapamayacağın kalmaz. (Şahsen ben sırasıyla bu eğitimleri aldığım için sanada tavsiye ediyorum ama hala C++ öğrenmedim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...