Çözüldü Başlangıçta Klavye Mouse Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Selamlar, direk konuya giriyorum youtube den bir video izliyordum monitörüm bir anda siyah oldu ve gitti. Bilgisayarı tuştan kapatıp tekrar açtım monitör git gel yapıyordu tekrar kapadım açtım monitör geldi bir sorun yok ama klavye ve mouse ışığı yanmıyor çalışmıyor ve bir işlem yapamıyorum bios dayken çalışıyor bios sıfırladım düzelmedi nasıl çözebilirim klavye ve mouse devre dışı kaldı.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Klavye ve mouse driverlarınız zarar görmüş olabilir. Aygıt yöneticisinden ikisinin de driverlarını kaldırıp tekrar yükleyin. Tabii bu işlemi yaparken yedek bir mouse bulundurmalısınız.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Klavye ve mouse driverlarınız zarar görmüş olabilir. Aygıt yöneticisinden ikisinin de driverlarını kaldırıp tekrar yükleyin. Tabii bu işlemi yaparken yedek bir mouse bulundurmalısınız.
Mouse de klavye de çalışmıyor ben bu dediğiniz işlemi nasıl yapabilirim kilit ekranını geçemiyorum daha

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kasadaki portları denedim kulaklık taktığım da çalışıyor sorunsuz bir şekilde her portta

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Kasadaki portları denedim kulaklık taktığım da çalışıyor sorunsuz bir şekilde her portta
Windows açılışında klavyenizi kullanabiliyor olmanız gerekiyor. Güvenli ön yüklemeye alıp sistemi onarın veya sistem geri yükleme yapın.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...