Çalışmıyor BattleField 1 Alternative Cheats

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Aimbot çok aşağı sabitliyor sebebi nedir acaba(Sniperda)? yada ben mi ayarını yapamadım.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
BF1 Alternative dll dosyasını inject edince BF1 hemen donuyor ve kapanıyor sorunu nedir acaba ? win 10 sistemim 64 bit

Oyun Tam Ekran modunda ise böyle hata verebilir. Bunun dışında DX12 açık ise onu da oyun ayarlarından kapatın bazen sıkıntı çıkarabiliyor. Ek olarak Raw Mouse ayarını da kapat enjekte etmeden önce. Oyun yönetici olarak çalışmasın ve Tam ekran iyileştirmeleri de devre dışı olsun. İyi forumlar

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Can anyone suggest the sweet spot of recoil compensation for each class?

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

Biraz senin kullanımına bağlı açıkçası eğer öfkeli oynar isen ona göre incelenir direkt ban yersin ama biraz daha sakin oynar isen raporlanmadığın için hile decect olana kadar (ki çok uzun bir süre önce çıkmış bir hile bu algılanmadı henüz) yemezsin. İyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Is there any Battlefield 2042 Hack will be in the Future someone knows?

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oyun kapanma sorunum duzeldi DX12 Kapalı yapınca oyun kapanmıyor. fakat dün gece güzel oynamıştım biraz önce de yani tam 1 gün olmuştu hileyi kullanmaya başlıyalı fakat oyunun ortasında direk perma ban yedim artık bir online bf1'im yok :)

Bunu belirtmiştim size Dx'den dolayı olabilir diye. Rage mi oynadın? Çünkü 10 gündür herhangi bir sorun yaşamadım ben.

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bunu belirtmiştim size Dx'den dolayı olabilir diye. Rage mi oynadın? Çünkü 10 gündür herhangi bir sorun yaşamadım ben.
Şu aimbot'un ayarlarını bi anlatma ihtimalin var mı brom? Nedense laps diye çok aşağı çekiyor. Kitlense bile adamın ayaklarınında altına kitliyor.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Şu aimbot'un ayarlarını bi anlatma ihtimalin var mı brom? Nedense laps diye çok aşağı çekiyor. Kitlense bile adamın ayaklarınında altına kitliyor.

Ekran boyutu ile alakalı olabilir hocam 1920 tercih edin ya da Head yerine Neck deneyin ve ayarları yukarıda paylaştığım gibi deneyin. Aimbot sorunsuz çünkü

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ekran boyutu ile alakalı olabilir hocam 1920 tercih edin ya da Head yerine Neck deneyin ve ayarları yukarıda paylaştığım gibi deneyin. Aimbot sorunsuz çünkü
1920x1080 oynuyorum ve asla headde tutmadım neredeyse. Bilemedim tekrar bi deneyeyim o zaman. Teşekkür ederim bilgi için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...