tam ekrana alınca crash veriyo
recoili aktif yap ama ayarı 0 da olsun düzelior %99Aimbot çok aşağı sabitliyor sebebi nedir acaba(Sniperda)? yada ben mi ayarını yapamadım.
Yok yine aynı brom.recoili aktif yap ama ayarı 0 da olsun düzelior %99
BF1 Alternative dll dosyasını inject edince BF1 hemen donuyor ve kapanıyor sorunu nedir acaba ? win 10 sistemim 64 bit
Can anyone suggest the sweet spot of recoil compensation for each class?
Ban riski varmı?
Oyun kapanma sorunum duzeldi DX12 Kapalı yapınca oyun kapanmıyor. fakat dün gece güzel oynamıştım biraz önce de yani tam 1 gün olmuştu hileyi kullanmaya başlıyalı fakat oyunun ortasında direk perma ban yedim artık bir online bf1'im yok![]()
Şu aimbot'un ayarlarını bi anlatma ihtimalin var mı brom? Nedense laps diye çok aşağı çekiyor. Kitlense bile adamın ayaklarınında altına kitliyor.Bunu belirtmiştim size Dx'den dolayı olabilir diye. Rage mi oynadın? Çünkü 10 gündür herhangi bir sorun yaşamadım ben.
Şu aimbot'un ayarlarını bi anlatma ihtimalin var mı brom? Nedense laps diye çok aşağı çekiyor. Kitlense bile adamın ayaklarınında altına kitliyor.
1920x1080 oynuyorum ve asla headde tutmadım neredeyse. Bilemedim tekrar bi deneyeyim o zaman. Teşekkür ederim bilgi için.Ekran boyutu ile alakalı olabilir hocam 1920 tercih edin ya da Head yerine Neck deneyin ve ayarları yukarıda paylaştığım gibi deneyin. Aimbot sorunsuz çünkü
Please someone answer my question its importent.Is there any Battlefield 2042 Hack will be in the Future someone knows?