Çözüldü Battlefield 1 Invalid Cipher hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba. Hileyi yüklemeye çalışırken invalid cipher hatası alıyorum. Oyun '' windowed '' modda ve anti virüs kapalı. Ne yapmam gerek?

Çözüm
Reis hileyi oyun açıkken mi yüklemem lazım yoksa pencereli moda alıp oyundan çıkıp tekrar mı girmem lazım. Çünkü pencereli moda alıp oyundan çıkıp bu hileyi açarken Invalid Cipher hatası veriyor, ama oyun açıkken loaderi de açmaya korktuğum için ban yerim diye oyun açıkken loadlamadım.
Ban yemezsiniz hileyi açar açmaz. Evet oyun menüsünde hileyi açmanız gerekiyor.
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Hocam selamlar, Öncelikle oyuna girin ve ana menüye ulaşın ardından ardından oyunu pencereli moda alın ve hileyi yükleyin.

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hocam selamlar, Öncelikle oyuna girin ve ana menüye ulaşın ardından ardından oyunu pencereli moda alın ve hileyi yükleyin.
Reis hileyi oyun açıkken mi yüklemem lazım yoksa pencereli moda alıp oyundan çıkıp tekrar mı girmem lazım. Çünkü pencereli moda alıp oyundan çıkıp bu hileyi açarken Invalid Cipher hatası veriyor, ama oyun açıkken loaderi de açmaya korktuğum için ban yerim diye oyun açıkken loadlamadım.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Ban yemezsiniz hileyi açar açmaz. Evet oyun menüsünde hileyi açmanız gerekiyor.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...