Battlefield 1 ÜCRETSİZ !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
:yazı:

Battlefield 1 ÜCRETSİZ !!

Bu hafta Sonu Bedava !!
Geçtiğimiz senenin en başarılı FPS oyunları arasında yer alan Battlefield 1'i halen oynamadıysanız EA tarafından düzenlenen ücretsiz hafta sonu kampanyasını kaçırmamanızda fayda var. Xbox One ve PC oyuncuları için düzenlenecek kampanyada Battlefield'in hem tek kişilik senaryo modundan bir bölümü oynayabileceğiz, hem de multiplayer modundaki haritalarda savaşabileceğiz.

Battlefield 1'in PC üzerindeki ücretsiz hafta sonu kampanyası 3 Mart Cuma günü başlayacak ve 6 Mart Pazartesi günü sona erecek. Oyuncular bu süre içinde Battlefield 1'i Origin üzerinden ücretsiz indirip oyanaybilecekler

Süre Sona Erdi

Moderatörün son düzenlenenleri:
▃ ▅ ησ ♥ яєѕρєcт ▅ ▃
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ben İndirirsem PC Çöker. 

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
anlamadım bir hafta içerisinde indirirsek ücretsiz mi olacak yoksa 1 haftalığına mı ücretsiz olacak

Nothing special tbh...
Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Ben denemiyeceğim bile :D Bilgisayarıma olacaklardan sorumlu olurdun.

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İbn-i Sina' Alıntı:
anlamadım bir hafta içerisinde indirirsek ücretsiz mi olacak yoksa 1 haftalığına mı ücretsiz olacak

[font=arial, helvetica, clean, sans-serif]kardeşim, Battlefield 1 sürümü belli kısıtlamalara sahip olacak Oyunun senaryo modunda sadece Savaş Hikayeleri'nin ilk iki bölümü yer alacak. Multiplayer modunda ise 5 farklı harita, 4 oyun[/FONT][font=arial, helvetica, clean, sans-serif]modu ve toplamda 10 saat oyun süresi yer alacak. [/FONT]

Yani demo gibi...

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
LiveBrushTT' Alıntı:
İbn-i Sina' Alıntı:

[font=arial, helvetica, clean, sans-serif]kardeşim, Battlefield 1 sürümü belli kısıtlamalara sahip olacak Oyunun senaryo modunda sadece Savaş Hikayeleri'nin ilk iki bölümü yer alacak. Multiplayer modunda ise 5 farklı harita, 4 oyun[/FONT][font=arial, helvetica, clean, sans-serif]modu ve toplamda 10 saat oyun süresi yer alacak. [/FONT]

Yani demo gibi...

yani 1 hafta içerisinde indirirsek demosuna sahip olacağız oda iyi

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
3gün sonra gidiyosa ne gerek var cok saçma alıp oyuna çekmeye calışıyolarda pahalı

Nothing special tbh...
Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Para para para. Sistemi iyi olanlar hiç yoktan iyidir yine de kapın.

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
3 gün sonra gidicekmi yoksa hep kalıcı olucakmı ? benim pc de sıkıntı yok indiririm

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
zaragoz67' Alıntı:
3 gün sonra gidicekmi yoksa hep kalıcı olucakmı ? benim pc de sıkıntı yok indiririm

Senin keyfine kalmış ama ben kesin indiricem oyun gerek grafikleriyle gerek oynanışıyla çok başarılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...