Battlefield 1'de ban yedim origin game'de nasıl hesap değiştirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
battlefield 1 ban yedim arkadaslar hesapta degiştiremiyorum origin game üzerinden nasıl hesap degiştiririm veya ban kaldırma gibi bir secenek mevcutmu ?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Origins game üzerinden hesap değiştirmeni engelleyecek bir durum yok. Hesaptan çıkış yapın :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Origins game üzerinden hesap değiştirmeni engelleyecek bir durum yok. Hesaptan çıkış yapın :)
tesekkurler öncelikle ama oyun steam üzende yükledigimde origins game otomatik olarak yüklüyor ama sorun su ben origin games hesap degişikligi yaptıgımda oyun tekrar aynı hesaba giriyor veya oyunu satın almam gerektigi gösteriyor oyun icerisindende hesaptan cıkılmıyor yani

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
tesekkurler öncelikle ama oyun steam üzende yükledigimde origins game otomatik olarak yüklüyor ama sorun su ben origin games hesap degişikligi yaptıgımda oyun tekrar aynı hesaba giriyor veya oyunu satın almam gerektigi gösteriyor oyun icerisindende hesaptan cıkılmıyor yani
Steam üzerinden yükleyeme o zaman, direk originsi kur bilgisayarına, yeni hesap aç oyunu yeni hesaba al.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
cok pahalı okadar parayı nasıl tekrar verim :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
İyi de hesabınız ban yemiş, o hesaba bağlı oyunu başka hesapta zaten kullanamazsınız. Oynamak istiyorsanız mecbur satın alıcaksınız.
hesap ban yedi zaten ama hesap degişiklği yapıp tekrar oyuna girdigimde banlı hesap geliyor originsde hesabı deiştirmeme ragmen burası anlamadıgım nokta sıfırdan hesap acmıyor acaba steamden origin baglantısı koparıp yeni hesapla baglanma sansım varmıdır ?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
normal orgina giriş yaptıysanız normal ban yediğiniz hesaptan çıkın baska hesapla girebilirsiniz ama steam den ban yediyseniz o oyunu steam üzerinde silmeniz gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kac kere sildim ama online erişim yoktur diyo ban yediğim hesapta bunun reedem kodu steamde yokmu baska origin hesap girip reedem kodunu girip yeniden indirme yapsam ben oyunu steamden aldım

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam Originsten hesabını değiştirebilirsin bunu engelleyecek bir şey yok. En kötü sil tekrar yükle başka bir hesabına giriş yap.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Hocam Originsten hesabını değiştirebilirsin bunu engelleyecek bir şey yok. En kötü sil tekrar yükle başka bir hesabına giriş yap.
deniyorum ama hep banlı hesaba giriş yapıyor yani actıgım hesaba oyunu eklemem gerekiyor ondada activion kodu istiyor oda yok oyunu yenı actigim hesaba satın almam gerek oda cok pahalı napcam bilmiyorum banlı origin hesanınıda tamamen silemiyorum hata veriyor

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
deniyorum ama hep banlı hesaba giriş yapıyor yani actıgım hesaba oyunu eklemem gerekiyor ondada activion kodu istiyor oda yok oyunu yenı actigim hesaba satın almam gerek oda cok pahalı napcam bilmiyorum banlı origin hesanınıda tamamen silemiyorum hata veriyor
Hocam bir oyunda ban yediyseniz hesap olarak değil oyun olarak veya valorant'ın yaptığı gibi donanım banı yemişsinizdir o yüzden ekleyemezsiniz.

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Güzel kardeşim. Siz bir oyunu aldığınız zaman o oyun en fazla 1 hesaba linklenir, yani bağlanır. Siz hesaptan ban yiyince hesabı değiştireyim yeni hesapta da aynı oyunla oynayayım diye bir dünya yok. Oyunu yeniden satın almanız gerekli. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...