tesekkurler öncelikle ama oyun steam üzende yükledigimde origins game otomatik olarak yüklüyor ama sorun su ben origin games hesap degişikligi yaptıgımda oyun tekrar aynı hesaba giriyor veya oyunu satın almam gerektigi gösteriyor oyun icerisindende hesaptan cıkılmıyor yaniOrigins game üzerinden hesap değiştirmeni engelleyecek bir durum yok. Hesaptan çıkış yapın![]()
Steam üzerinden yükleyeme o zaman, direk originsi kur bilgisayarına, yeni hesap aç oyunu yeni hesaba al.tesekkurler öncelikle ama oyun steam üzende yükledigimde origins game otomatik olarak yüklüyor ama sorun su ben origin games hesap degişikligi yaptıgımda oyun tekrar aynı hesaba giriyor veya oyunu satın almam gerektigi gösteriyor oyun icerisindende hesaptan cıkılmıyor yani
İyi de hesabınız ban yemiş, o hesaba bağlı oyunu başka hesapta zaten kullanamazsınız. Oynamak istiyorsanız mecbur satın alıcaksınız.cok pahalı okadar parayı nasıl tekrar verim![]()
hesap ban yedi zaten ama hesap degişiklği yapıp tekrar oyuna girdigimde banlı hesap geliyor originsde hesabı deiştirmeme ragmen burası anlamadıgım nokta sıfırdan hesap acmıyor acaba steamden origin baglantısı koparıp yeni hesapla baglanma sansım varmıdır ?İyi de hesabınız ban yemiş, o hesaba bağlı oyunu başka hesapta zaten kullanamazsınız. Oynamak istiyorsanız mecbur satın alıcaksınız.
deniyorum ama hep banlı hesaba giriş yapıyor yani actıgım hesaba oyunu eklemem gerekiyor ondada activion kodu istiyor oda yok oyunu yenı actigim hesaba satın almam gerek oda cok pahalı napcam bilmiyorum banlı origin hesanınıda tamamen silemiyorum hata veriyorHocam Originsten hesabını değiştirebilirsin bunu engelleyecek bir şey yok. En kötü sil tekrar yükle başka bir hesabına giriş yap.
Hocam bir oyunda ban yediyseniz hesap olarak değil oyun olarak veya valorant'ın yaptığı gibi donanım banı yemişsinizdir o yüzden ekleyemezsiniz.deniyorum ama hep banlı hesaba giriş yapıyor yani actıgım hesaba oyunu eklemem gerekiyor ondada activion kodu istiyor oda yok oyunu yenı actigim hesaba satın almam gerek oda cok pahalı napcam bilmiyorum banlı origin hesanınıda tamamen silemiyorum hata veriyor
yapma ya peki bir çözümü yokmu ?Hocam bir oyunda ban yediyseniz hesap olarak değil oyun olarak veya valorant'ın yaptığı gibi donanım banı yemişsinizdir o yüzden ekleyemezsiniz.
Hocam genelde spoofer kullanarak donanımını saklıyorlar ama onun dışında var mı pek bir bilgim yok.yapma ya peki bir çözümü yokmu ?
Güzel kardeşim. Siz bir oyunu aldığınız zaman o oyun en fazla 1 hesaba linklenir, yani bağlanır. Siz hesaptan ban yiyince hesabı değiştireyim yeni hesapta da aynı oyunla oynayayım diye bir dünya yok. Oyunu yeniden satın almanız gerekli. Konu kilit.deniyorum ama hep banlı hesaba giriş yapıyor yani actıgım hesaba oyunu eklemem gerekiyor ondada activion kodu istiyor oda yok oyunu yenı actigim hesaba satın almam gerek oda cok pahalı napcam bilmiyorum banlı origin hesanınıda tamamen silemiyorum hata veriyor