Battlefield 4 Hack - Dword

Çalışıyor Battlefield 4 External Vip Hack v1.2 [2019]

İndirmek için izniniz yok
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kardeşim hileyi ne zaman düzelticeksiniz hileyi açtığığında oyuna enjekt olmuyor ayrı exe şeklinde açılıyo arkada kalıyo düzeltin artık

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Battlefield4 hilemiz çalışmamaktadır oyun sorunsuz bir şekilde açılıyor hile de aktif oluyor ancak esp modu hile farklı bir exe halinde açıldıgı için oyunun içinde degil arka planda görebiliyoruz onun haricinde no recoil ve eşyaların hepsini açma hilesi aktif ve sorunsuz bir şekilde kullanılıyor tek sıkıntı esp modda şikayetimi alacağınızı ve en kısa zamanda çözmek için çabalayacağınıza eminim şimdiden başarılar dilerim :gelisirabii::gelisirabi:

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sorunsuz calışıyordu şimdi arka plan düşmeye başladı hile neden böyle oluyor çözebilen varmı beyler.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
konu açmayı ve yöneticiye özelden yazmayı denedim ancak bulamadım o yüzden buraya yazıyorum battlefield V için bir hile var mı veya yapmayı düşünüyor musunuz?

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Selamun Aleyküm Bu Oyunu Nerden Nasıl İndirebilirim Bi Yardımcı Olurmusunuz.?

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Efsane olmuş Hocam Ellerine Sağlık <3

Üye
7 HİZMET YILI
beyler çözümü var bırcok kez yasadım sorunu ama galıba cozmus bulunmaktayım hıleyı acın bf4 beklenıyor yazısı cıkınca asagıda baslatta hılenın sımgesı gozukuyor ona sagtık yapın ozellıkler dıyın sonra dosya konumunu ac dıyın ondan sonra o exe yı masa ustune atın sonra oyunu acın eger exe arka planda kalır ıse oyun açıkken kapatmadan hıleyı acın sadece bekleyın kendısı oyun ıcıne atar bu arada pencerelı tam ekran da oynamanız gerekmektedır tam ekranda hıle arkada kalır pencerelı tam ekranda sıkıntı cıkarmaz .takıldıgınız yer olursa yardım cı olmaya calısırım hatta beraber oynamak ıstersenızde eklyın yargı dagıtalım :) ozelden nıck atarım :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
bf3 için yokmu ya ?

Üye
7 HİZMET YILI
cogu serverda hıle algılanıyor lütfen guncelleme gelsın. nerede algılanmıyor dersenız dolu olan server olarak @SUPER Serverını yazabılırım :D

gothboiclique
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
internetden hesap bulup şu hileye bakalım :D eline sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
DYA4al.png

@nader11ndeu seni çok rahatsız ettiğimin farkındayım bakarmısın

beyler çözümü var bırcok kez yasadım sorunu ama galıba cozmus bulunmaktayım hıleyı acın bf4 beklenıyor yazısı cıkınca asagıda baslatta hılenın sımgesı gozukuyor ona sagtık yapın ozellıkler dıyın sonra dosya konumunu ac dıyın ondan sonra o exe yı masa ustune atın sonra oyunu acın eger exe arka planda kalır ıse oyun açıkken kapatmadan hıleyı acın sadece bekleyın kendısı oyun ıcıne atar bu arada pencerelı tam ekran da oynamanız gerekmektedır tam ekranda hıle arkada kalır pencerelı tam ekranda sıkıntı cıkarmaz .takıldıgınız yer olursa yardım cı olmaya calısırım hatta beraber oynamak ıstersenızde eklyın yargı dagıtalım :) ozelden nıck atarım :D
bende çalışmıyor masaüstünde kardeşim. bf1 bu arada benimki

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Her hileyi ban riskini alarak kullanıyoruz fakat detected mı yoksa report la vs. mi ban yiyoruz?

Üye
7 HİZMET YILI
Düzenleme: Benim hatam hile düzgün çalışıyor lakin ekran sorunu var.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
aga hileyi açıyorum fakat oyunda gözükmüyor allta kalıyor hile nasıl çözerim ?