Çözüldü Battlefield 4 hilesinde FPS sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
iyi geceler arkadaşlar bf4 ün hackinde fps drop yaşıyorum bf1 de kullanıyorum ama onda hiç sorun yok nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Merhabalar

Öncelikle bilgisayarınızın oyunun sistem gereksinimlerinde önerilen gereksinimleri karşıladığından emin olun.

Hile kullanmak FPS droplarına neden açabilir. Bundan kurtulmak için sisteminizi güncelleyebilirsiniz örneğin eğer 1x8 raminiz varsa 2x8 yapmanız çok büyük ölçüde hem bf4 hem sistemin genelinde sizi rahatlatır.

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Pencereli modda değilse pencereli modda çalıştırmayı dene. Pencereli moddaysa da penceresiz modda çalıştır. Düzelecektir diye düşünüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam bende de öyle hem bf3 hem bf4 hilesini oynuyorum sürekli fps drop yiyorum 5 6 snde bir normalde 80 90 aşağısına düşmüyor ayarları falan lowa çektim drop devam ediyor nasıl çözülüyor bilmiyırum ama çok zevki kalmıyor öyle olunca

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hile kullanmak fps değerinin düşmesine neden olabiliyor sen genede şunu dene

Pencereli modda değilse pencereli modda çalıştırmayı dene. Pencereli moddaysa da penceresiz modda çalıştır. Düzelecektir diye düşünüyorum.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

Öncelikle bilgisayarınızın oyunun sistem gereksinimlerinde önerilen gereksinimleri karşıladığından emin olun.

Hile kullanmak FPS droplarına neden açabilir. Bundan kurtulmak için sisteminizi güncelleyebilirsiniz örneğin eğer 1x8 raminiz varsa 2x8 yapmanız çok büyük ölçüde hem bf4 hem sistemin genelinde sizi rahatlatır.

Çözüm
ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
pc yeni aldım sistem bf4 için fazla bile zaten bf1 de hiç sıkıntı yaşamadım hile tam ekran modunda çalışmıyor pencereli veya penceresiz modda kullanılabiliyor pencereli modda sorunu yaşıyorum bir de diğerini denerim düzelirse bilgi veririm teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...