Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle bilgisayarınızın oyunun sistem gereksinimlerinde önerilen gereksinimleri karşıladığından emin olun.
Hile kullanmak FPS droplarına neden açabilir. Bundan kurtulmak için sisteminizi güncelleyebilirsiniz örneğin eğer 1x8 raminiz varsa 2x8 yapmanız çok büyük ölçüde hem bf4 hem sistemin genelinde sizi rahatlatır.
hocam bende de öyle hem bf3 hem bf4 hilesini oynuyorum sürekli fps drop yiyorum 5 6 snde bir normalde 80 90 aşağısına düşmüyor ayarları falan lowa çektim drop devam ediyor nasıl çözülüyor bilmiyırum ama çok zevki kalmıyor öyle olunca
Öncelikle bilgisayarınızın oyunun sistem gereksinimlerinde önerilen gereksinimleri karşıladığından emin olun.
Hile kullanmak FPS droplarına neden açabilir. Bundan kurtulmak için sisteminizi güncelleyebilirsiniz örneğin eğer 1x8 raminiz varsa 2x8 yapmanız çok büyük ölçüde hem bf4 hem sistemin genelinde sizi rahatlatır.
pc yeni aldım sistem bf4 için fazla bile zaten bf1 de hiç sıkıntı yaşamadım hile tam ekran modunda çalışmıyor pencereli veya penceresiz modda kullanılabiliyor pencereli modda sorunu yaşıyorum bir de diğerini denerim düzelirse bilgi veririm teşekkürler.