agalar şu bcde nasıl adam akıllı q atcam 50k yaptım çarı ama hala salak saçma q lar atıyorum o kadar video izledim aranızda has bi otp varsa ekklesin konuşalım : EkmekKafalıElmer
Bu biraz yetenek ve öngörü işi dostum yani ne kadar çok video izlesende kendini yeteri kadar geliştiremezsin. Arkadaşın tavsiyesi gibi antreman moodunda hook çalışmanı ve rakip oyuncuları iyice analiz edip nereye nasıl kaçabilir. Dodge atmaya kalkarsa ne tarafa yatkın olduğunu oynayarak ve çalışarak geliştirebilirsin kendini.
kanka bazen tahmin etmek gerek herif sağ sol yapıyosa bi kere at sola dodgeladıysa büyük ihtimal öbür seferinde de sola dodgelayacaktır w basarak herifin sağına doğru koş sola hook at öyle öyle düşüne düşüne eminim gelişirsin
kankam biraz saçma gelebilir ama aimini geliştirmen gerek bende bc oynuyorum sup da ve alıştığım için tahmin etme gücüm baya ilerledi ve oyundaki 100 hookun 90ını tutturuyorum. dediğim gibi aimini geliştirebilirsin ve antrenman moduna yeni yeni şeyler deniyebilirsin
[QUOTE = "Serhaniko12, post: 3270406, member: 930564"]
My buddy may sound a little silly, but you need to improve your aim, so I'm playing bc, and since I got used to it, my guessing power has improved a lot and I'm hitting 90 out of 100 hooks in the game. Like I said you can improve your aim and try new things to training mode
[/ QUOTE]
Wow that's nice
adamın dodgeladığı yer aşağı yukarı aynıdır çok zorunda bırakmazsan ssürekli aynı yere dodgelar onun için birazcık dodgeladığı yere doğru atarsan güzel olur veyahut hiç tutturamıyorsan adamın üstüne koşarsın o da dodgelamaya çalışırken sağ sol yaparak daha az yol kat eder böylelikle mesafe kısalır tutturma ihtimalin artar