bc hooks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
agalar şu bcde nasıl adam akıllı q atcam 50k yaptım çarı ama hala salak saçma q lar atıyorum o kadar video izledim aranızda has bi otp varsa ekklesin konuşalım : EkmekKafalıElmer

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bu biraz yetenek ve öngörü işi dostum yani ne kadar çok video izlesende kendini yeteri kadar geliştiremezsin. Arkadaşın tavsiyesi gibi antreman moodunda hook çalışmanı ve rakip oyuncuları iyice analiz edip nereye nasıl kaçabilir. Dodge atmaya kalkarsa ne tarafa yatkın olduğunu oynayarak ve çalışarak geliştirebilirsin kendini.

AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka bazen tahmin etmek gerek herif sağ sol yapıyosa bi kere at sola dodgeladıysa büyük ihtimal öbür seferinde de sola dodgelayacaktır w basarak herifin sağına doğru koş sola hook at öyle öyle düşüne düşüne eminim gelişirsin

Üye
5 HİZMET YILI
istediğin kadar video izle kanka videodaki adamla senn karsındaki adamın refleksleri aynı değil

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kankam biraz saçma gelebilir ama aimini geliştirmen gerek bende bc oynuyorum sup da ve alıştığım için tahmin etme gücüm baya ilerledi ve oyundaki 100 hookun 90ını tutturuyorum. dediğim gibi aimini geliştirebilirsin ve antrenman moduna yeni yeni şeyler deniyebilirsin

Üye
5 HİZMET YILI
I want to use it already
Post automatically merged:

[QUOTE = "Serhaniko12, post: 3270406, member: 930564"]
My buddy may sound a little silly, but you need to improve your aim, so I'm playing bc, and since I got used to it, my guessing power has improved a lot and I'm hitting 90 out of 100 hooks in the game. Like I said you can improve your aim and try new things to training mode
[/ QUOTE]
Wow that's nice

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
BC si iyi oldugunu düşünen varsa eklesin WEST GrandMaster TR (Smurf) Gold 3 En az En fazla Dia 1 TR de .)

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Dostum bence çok çalışmalısın 50k yaptın diye iyi oynayacaksın diye birşey yok.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gelecği tahmin et adamın hareketlerini ilk çöz sonra tamihn et

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Warm up for a few minutes before going to a match, it really helps.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
adamın dodgeladığı yer aşağı yukarı aynıdır çok zorunda bırakmazsan ssürekli aynı yere dodgelar onun için birazcık dodgeladığı yere doğru atarsan güzel olur veyahut hiç tutturamıyorsan adamın üstüne koşarsın o da dodgelamaya çalışırken sağ sol yaparak daha az yol kat eder böylelikle mesafe kısalır tutturma ihtimalin artar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
adamın dibine girip e basıp q at dostum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yürüyüş yoluna atabilirsin ama elinin ısınması gerek kankam

Üye
5 HİZMET YILI
bi süre oyuncuları izle ne tarafa doğru genelde dodge yaptıgını öğren o tarafa doğru denersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...