aldım ondan onda çalışıyor galiba bende ise servis seçmeden başlatınca başarılı gözüküyor fakat bc.vcye işlemiyor servis seince de başarısız diyor tarayıcı kısmında siteyi açamıyor hata falan diyor anlamadım bi şy@Heroglif bende var diyodu ona sor bence
Alkyoneus yardım etmezde hero eder@Alkyoneus @Heroglif knk acçık olduğunuzda tw verecem bi yardım edin pls ...
why ? proxy ?Eminim kimsede yok çalışmaz kodlansada
ben 1 tane çalışan biliyorum heralde tek çalışan ama tel lazım@Alkyoneus @Heroglif knk acçık olduğunuzda tw verecem bi yardım edin pls ...
macro yapmak için vpn gerekiyor bende vpn kullanamıyorum net o kadar hızlı değilAlkyoneus yardım etmezde hero eder
Knk bot olmassa makro yap
video midyo bişey varsa atsana tel yok ama emülatör var olmadı onunla yaparımben 1 tane çalışan biliyorum heralde tek çalışan ama tel lazım
Beyler vallaha google gibisiniz geçen günlerde araştırdım bunu buraya sorcağım aklıma gelmedi gözümün önüne çıktı . Gerçekten bilen varsa atsın Allah rızası için
neden knk anlat bari nasıl yapıyorsun ? olmadı tel alacak kadar bi para bulrumEmilatör olmaz
hem oto hem elle yapılıyor eğer elle yapcaksan root atman lazım daha sonra macro programıyla yada elinle linke girip geçiyosun ama linki geçerken wifi olmaz obil veri lazım daha sonra linki geçinde uçak moduna alcak 1-2 sn beklicen daha sonra kapatıp aynısı böyle biraz zor fakat bütün botlar kapatıldıneden knk anlat bari nasıl yapıyorsun ? olmadı tel alacak kadar bi para bulrum
İNŞ BULURUZ KODLAMA bilsek kodlayacaz ama bilmiyruk işteBen Hide Ip fln denedim olmadı hatta SIA bile denedim saniye başı IP değiştiriyordu çok donunca 20 saniye ayarladım ama internete öküz gibi drop giriyor . Gerçekten bilen varsa yardım etse . Ha bir de birazcık komik ama bu hacker flimlerinde cmd ile de değiştiriyorlardıben bulamadım
Böyle bir program vardı faakat yasaklandıAynen aga be . Bir şey dicem benim fikrimce birlikten kuvvet doğar . 5-10 kişilik bir grup olacak gerçekten adam gibi herkes birbirinin linkine tıklayacak her gün tek tek sonra seri kasarız belki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?