(bcvclinktl vb )Link tıklama botu olan / yapabilecek var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Link tıklama botu olan veya yapabilecek var mı ?
veya basit bir şekilde kodlayacak bi babayiğğit yok mu be ya koskoca forumda yıptır ya ?
botu atan kişi tw ile yardımcı olursa çok iyi olur çünkü bulduğum ve çalışıyor denilen botları ben çalıştıramadım
konu yeri yanlış olabilir . başka açacak yer bulamadım

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Piyada çalışan bot yok bildiğim kadarıyla. Eskiden bazı programlar vardı. Kendi kendine para kasıyordu. Fakat şimdi hiçbiri çalışmıyor. Şansın yok denilebilecek kadar az kısacası.

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
@Heroglif bende var diyodu ona sor bence
aldım ondan onda çalışıyor galiba bende ise servis seçmeden başlatınca başarılı gözüküyor fakat bc.vcye işlemiyor servis seince de başarısız diyor tarayıcı kısmında siteyi açamıyor hata falan diyor anlamadım bi şy

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Eminim kimsede yok çalışmaz kodlansada

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Beyler vallaha google gibisiniz geçen günlerde araştırdım bunu buraya sorcağım aklıma gelmedi gözümün önüne çıktı . Gerçekten bilen varsa atsın Allah rızası için

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben Hide Ip fln denedim olmadı hatta SIA bile denedim saniye başı IP değiştiriyordu çok donunca 20 saniye ayarladım ama internete öküz gibi drop giriyor . Gerçekten bilen varsa yardım etse . Ha bir de birazcık komik ama bu hacker flimlerinde cmd ile de değiştiriyorlardı :D ben bulamadım

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
neden knk anlat bari nasıl yapıyorsun ? olmadı tel alacak kadar bi para bulrum
hem oto hem elle yapılıyor eğer elle yapcaksan root atman lazım daha sonra macro programıyla yada elinle linke girip geçiyosun ama linki geçerken wifi olmaz obil veri lazım daha sonra linki geçinde uçak moduna alcak 1-2 sn beklicen daha sonra kapatıp aynısı böyle biraz zor fakat bütün botlar kapatıldı

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ben Hide Ip fln denedim olmadı hatta SIA bile denedim saniye başı IP değiştiriyordu çok donunca 20 saniye ayarladım ama internete öküz gibi drop giriyor . Gerçekten bilen varsa yardım etse . Ha bir de birazcık komik ama bu hacker flimlerinde cmd ile de değiştiriyorlardı :D ben bulamadım
İNŞ BULURUZ KODLAMA bilsek kodlayacaz ama bilmiyruk işte :(

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aynen aga be . Bir şey dicem benim fikrimce birlikten kuvvet doğar . 5-10 kişilik bir grup olacak gerçekten adam gibi herkes birbirinin linkine tıklayacak her gün tek tek sonra seri kasarız belki ... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...