BDO başlanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
başlanır kanka 100 saatim var yeni başladım

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
arkadaslar p2w değil demiş ama p2w'nin maks seviyelerinde olduğu oyunlardan (şahsi fikrim) başlanılmaz bence

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bdo yu bıraktıktan sonr birçok mmo denedim new world lost ark vb ama bdo kadar tad vermedi eğer zamanın varsa başlanır

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bdo zamanı olanın başlması gereken p2w olmayan bir oyun denemelisin

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ben olsam başlardım 70 saatim var ve gayet eğlenceli

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
günlük görevleri kovalarsan birazda şanslıysan 2 3 aya ortalamanın üstünde olursun gayette keyifli oyun

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bi 170 saatim vardır başlanır eğlenceli oyun. çeşitlilik güzel atmosfer falan çok iyi.

0ccx
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
BDO ciddi emek ve para isteyen bi oyun param yok diyosan başlama başka mmorpg'lere bak, bu yeni çıkan lost ark mesela gayet hoş

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Oyunda P2W var. Eğer PVP lerimi kazanayım derdine düşeceksen ya 1500 saatin olacak ya da paran olacak. Oyunda Cron Taşı diye bir illet var. Bu itemlere + basarken yakma ihtimalini 0 yapıyor. Bu Cron Taşını oyun sana veriyor elbette ama asıl sıkıntı oyundaki kostümlerden Cron Taşı çıkarabilmen. Bu da ver parayı al Cronu oluyor efenim. Oyunda araplar ile karşılaşırsan büyük çoğunluğu ''whale'' dediğimiz oyuna çokça para yatıranlardan oluşur.
Şimdi bide PVP de işim olmaz olayına bakalaım. Oyunda yaşam skilleri var. Toplayıcılık vb. Bunlar için bazı petler lazım denilebilir . Fakat bunu bir şekilde elde edersin diye düşünüyorum.
Sadece PVE yaparım diyorsan oyunda yapacağın şey world boss kesip ölü gibi mob kesmek olur.
Oyunu bu kadar kötüledim fakat şu an piyasanın en iyisi diyebilirim. Hem hikaye hem de grafik olarak en üstün durumda olan oyun BDO şu an. (MMORPG bazında) Ayrıca private sunuculara girersen arttırılmış drop-rate ve xp miktarını kullanarak oyunun gelişim aşamasını hızlı bir şekilde geçebilirsin.
Ayrıca bir karakterden sıkılırsan private sunucularda diğer karakterleri denemen daha kolay olacaktır. Gelişmek oldukça hızlı sonuçta.

cyr4x
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
başlanır kankam tavsiye ederim
Post automatically merged:

349 saatim var gerçekten güzel

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Elbette para ile hemen sahip olabiliyorsun ama birçok şeyi uzun müddet uğraşarak parasız da alabiliyorsun.

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sadece değerli paket, kamasylvia buff ve eski ay gizli kitabı alman gerekiyor her ay yoksa çok uğraştırır oyun seni. Ayrıca yeni başlayacağın için oynamak istediğin classı iyi seçip ona göre envanter slotu almalısın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende baslamk ıstıyorum
Post automatically merged:

ama eskıye cok degışmıs p2w olmuş dıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Eğer oyunda en iyi ben olucam kafasında değilsen başlanır. Kaldı ki bence en önemlisi keyif almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...