En iyi ayarlara çekmiştim sıkıntı olmuştu, bu konuyu o yüzden açtım dostum benim. Yararsız bir yorum olmuş.internete en ıyı ayarlar var ordan al
Geforce 610M 2GBEkran kartı ne işlemcin çöp.
Teşekkürler dostum, deneyeceğim bunu.nvidia denetim masasından ayar yap
tamamda bu kadar eziklemenin anlamı ne? :d çöp işlemci antika ekran kartı vs?Antika ekran kartın var normal böyle olması.
O zaman sanırım yeni bir bilgisayar alma vaktim gelmiş diyebiliriz3. nesil işlemci ve 2gb ile bdo açması minimum sistem gereksinimlerinde kalıyor xd
önerilenler ise şu şekilde
- MİNİMUM:
- İşletim Sistemi: 32/64 bit Windows 10
- İşlemci: Intel Core i3
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: GTS 250 / GeForce 9800GTX Radeon HD 3870 X2
- Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
- Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
Ki GTA 5 ile kıyaslaman biraz saçma bence
- ÖNERİLEN:
- İşletim Sistemi: 32/64 bit Windows 10
- İşlemci: Intel Core i5
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 970 AMD RX 480
- Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
- Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
yukarıdaki ise GTA 5 yani GTA açıp BDO da kasması gayet normal . Konuya gelecek olursak yapabileceğin ek bir GTA daki gibi bir grafik paketi vs yok maalesef onun dışında pixel pixel oynamayı göze alırsan çözünürlüğü deli gibi düşürebilirsin.
- MİNİMUM:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
- İşlemci: Intel Core 2 Dört Çekirdekli İşlemci Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Dört Çekirdekli İşlemci (4 CPUs) @ 2.5GHz
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
- Depolama: 72 GB kullanılabilir alan
kayıt defteri için configler mevcut 30 50 fps fark gösterebiliyorO zaman sanırım yeni bir bilgisayar alma vaktim gelmiş diyebiliriz. Çözünürlüğü düşürüp gözlerimi bozmak istemiyorum.
Eziklemiyorum ilerde umarım daha iyi bir sistemin olur.tamamda bu kadar eziklemenin anlamı ne? :d çöp işlemci antika ekran kartı vs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?