ÇARŞAF YAPTIM KRALLARI ANNE
Uzman Üye
Merhaba, sizlere bedava vds, domain, hosting, canva, ssl, db gibi 80+ developer kit ücretsiz alabileceğiniz bir yer göstereceğim.
İlk olarak öğrenci belgesi ile kayıt oluyorsunuz.
Daha sonra bir Github hesabı oluşturuyoruz.
Oluşturduktan sonra GithubEducation adresinden "Join Global Campus" diyoruz. Daha sonra "Sign up for Student Developer Pack" yazan yere tıklayıp altta öğrenciyi seçiyoruz.
Ve daha sonra hesabımızı bağlıyoruz, ve alttaki formu benim yaptığım gibi yapıyoruz. Okul adı ve neden istediğinizi kendinize göre ayarlayınız.
Devam dedikten sonra, alta gelip "Dated official/unofficial transcript" seçeneğini seçip hazırladığınız öğrenci belgesini ekleyiniz.
Sonra alta inip devam diyorsunuz.
Ve son olarak bir sayfaya atıyor ve X gün sonra size mail gelecektir diyor ve bekliyorsunuz. Bana 5 gün dedi.
Size sağladığı imkanlardan bir kaç tanesi;
Canva
NameCheap
Microsoft Azure
JetBrains
DigitalOcean
Name.com
Educative
Visual Studio Code
Replit
Bootstrap Studio
Microsoft Visual Studio Dev Essentials
.com domain (1 yıl)
.me domain (1 yıl)
.tech domain (1 yıl)
1 yıllık SSL sertifikası
MongoDB
Atom
DataCamp
ve daha fazlası..
İlk olarak öğrenci belgesi ile kayıt oluyorsunuz.
Daha sonra bir Github hesabı oluşturuyoruz.
Oluşturduktan sonra GithubEducation adresinden "Join Global Campus" diyoruz. Daha sonra "Sign up for Student Developer Pack" yazan yere tıklayıp altta öğrenciyi seçiyoruz.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Ve daha sonra hesabımızı bağlıyoruz, ve alttaki formu benim yaptığım gibi yapıyoruz. Okul adı ve neden istediğinizi kendinize göre ayarlayınız.
Giriş Yap
Devam dedikten sonra, alta gelip "Dated official/unofficial transcript" seçeneğini seçip hazırladığınız öğrenci belgesini ekleyiniz.
Giriş Yap
Sonra alta inip devam diyorsunuz.
Ve son olarak bir sayfaya atıyor ve X gün sonra size mail gelecektir diyor ve bekliyorsunuz. Bana 5 gün dedi.
Giriş Yap
Size sağladığı imkanlardan bir kaç tanesi;
Canva
NameCheap
Microsoft Azure
JetBrains
DigitalOcean
Name.com
Educative
Visual Studio Code
Replit