Bence "teşekkür" yazmak ceza sebebi olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
spam yapan kişiler çok fazla adamın birisi 1 günde 300 mesaj azmış ve neden seçkin üye olamadım diye söylenerek geziyordu konularda

HeardQuarterTR
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ben raporluyorum ancak çok fazla yazan var böyle mesajları o kadar modun ilgilenebilmesi inanılmaz zor.

Brazil above all God above all
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
There is no ban, but messages of this type are called spam and are deleted by moderators

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Ben raporluyorum ancak çok fazla yazan var böyle mesajları o kadar modun ilgilenebilmesi inanılmaz zor.
Bunu çok tekrarlayan kişilere bilmiyorum artık günlük ban atılıyor mu atılmıyor mu, günlük ban atılsa bu tür spam içeren mesajlar azalabilir ve raporlarda azalır.

Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
ben günde kaç kişiyi report ediyorum allah bilir :D gördüğün zaman direk report et yöneticiler aktif olduklarında siliyorlar.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
ben günde kaç kişiyi report ediyorum allah bilir :D gördüğün zaman direk report et yöneticiler aktif olduklarında siliyorlar.
Evet. Yöneticiler o konuda anında müdahale edip siliyorlar yorumları. Şöyle güzelinden bir kaç günlük ban atılsa daha güzel olacak görüşümce.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
haklısınız fakat forum sayfası güzel hileler çalısıyor gördüğüm en kaliteli forumlardan biri şimdi ben hile kullanmak istiyorum onaylı uye olmam için 50 yorum ıstenıyor 82 sn arayla mesaj atabilyorum ozaman bu 50 mesaj onayı kaldırılsın 50 gün bekliyecekmıyım mesaj kutum dolsun dıye ?

Tahsin Yavuz
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kurallarda ceza sebebi yazdığına rastlamadım, gösterir misin?
Post automatically merged:

Evet, öylesi daha iyi aslında.
Gönderdiğiniz yorum, konuyla alakasız olmamalıdır. (Örneğin, bir yardım konusuna "Teşekkürler" yazıp geçemezsiniz.)

profilime tıkla, uyarılara tıkla bak bakalım

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Gönderdiğiniz yorum, konuyla alakasız olmamalıdır. (Örneğin, bir yardım konusuna "Teşekkürler" yazıp geçemezsiniz.)

profilime tıkla, uyarılara tıkla bak bakalım
Tamam işte bunun sonucunda kişinin mesajı siliniyor, herhangi bir cezadan bahsetmiyor. Ve bana karşı üslubunuzu düzeltin, ben sadece görüşümü dile getirip yazdım.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Tekrar söylüyorum eğer bu kişilere günlük ban atılıyorsa, affedin bilmiyordum ve konumu da silebilirsiniz eğer durum bildiğim gibi değilse.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yonetıcı arkdaslar saolsun gorevlerını yerınepost kasma getıryorlar merak etme ben hile için post kasma mı dıyorsunuz artık bır sefere mahsus yaptım mesajlarım dusuruldu :D

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
yonetıcı arkdaslar saolsun gorevlerını yerınepost kasma getıryorlar merak etme ben hile için post kasma mı dıyorsunuz artık bır sefere mahsus yaptım mesajlarım dusuruldu :D
Olabilir, bende bu hesabı ilk açtığımda yapmıştım sonrasında hata yaptığımı fark edip kestim yapmayı.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
nasıl yasak ozaman iğrenç bir konu bilgilenmedim mi yazayım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...