Bergen filmi hakkındaki düşüncelerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ya bu tarz filmler her yılde 2 kere çıkartılması gerekiyor ben baya üzüldüm sonra roportajları dinledim falan baya üzüldüm sanki orda konserdeyim gibi hissettim allah rahmet eylesin -BERGEN

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Filme gitmedim ama ayar olduğum bir konu var. Bir kişinin sinema filmi çıkınca herkes nedense bi oncu oluyor. Müslüm'ün çıkmadan önce müptezel, jiletçi gibi şeyler söylerdi. Bir sinema filminden sonra Müslüm Baba demeye başladı herkes. Herkes bi Müslüm dinlemeye başladı. Bu filmde aynı. O yüzden izleyesim gelmiyor bu tarz filmleri.
Çok haklısın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dilberay ve bergen filmlerine gittim açıkça dilberay filmini daha çok sevdim sebebi ise müslüm filmine en yakın gelen dilberaydı bana bergen de güzeldi ama beklediğim tarzdan olmadı beklediğim müzikler çıkmadı sinema da revize edilmiş eski müziklerini dolby atmos tadında dinlemeyi severim çoğu sinemada bu ses kalitesi yok ama olduğunda tadından yenilmiyor

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sinemaya gitmeye vaktim olmuyor internete ne zaman gelir veya Netflix gibi yerlere atarlar mi filmi ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bugün bergenin filmine gittim ve gerçekten film beni gönlümden feth etti. Tek filmde bir şarkıcının ölümü değil çoğu şeye gönderme yapılmış açıkcası Kadın cinayetleri , Türkiyedeki Adalet Sistemi gibi şeylere gönderme yapılmış benim açımdan. Çoğu Türkiyedeki Pembe dizilerden kat ve kat daha iyi gitmenizi tavsiye ederim
gerçektenn içlern acısın bir filmdi kadın neler çekmiş ve o adamın elini kolunu sallaya sallaya dışarda durmasıda ayrı bir komik üzücü bro kısacsa...

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sinemaya gitmeye vaktim olmuyor internete ne zaman gelir veya Netflix gibi yerlere atarlar mi filmi ?
İlk olarak google filmlere çıkacağını düşünüyorum 5 veya 8tl den kiralayarak izlenilir kalitesine göre değişiyor kiralama maliyeti bu senenin filmden kazanılan parayı alırlar diğer seneye de streaming servislerine de çıkışını yapar
Post automatically merged:

gerçektenn içlern acısın bir filmdi kadın neler çekmiş ve o adamın elini kolunu sallaya sallaya dışarda durmasıda ayrı bir komik üzücü bro kısacsa...
O adamın memleketin de Adana, Kozan İlçesinde yasaklattırmış filmi gerçekten komik bir durum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İlk olarak google filmlere çıkacağını düşünüyorum 5 veya 8tl den kiralayarak izlenilir kalitesine göre değişiyor kiralama maliyeti bu senenin filmden kazanılan parayı alırlar diğer seneye de streaming servislerine de çıkışını yapar
Post automatically merged:

O adamın memleketin de Adana, Kozan İlçesinde yasaklattırmış filmi gerçekten komik bir durum
ve pişmiş kelle gibi çıkıp röpartaj veriyor ve bunu bergenin ailesi izliyor ve tehtid ediyor vay be

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
knk sinemada izledim ve çıktığımda herkezde bir sigara fln off.

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence gerçek bergenin hikayesi anlatılmamış filmde

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben gittim izledim filmin gösterdiğine göre Belgin çok kaşınmış ama başına gelenler üzücü olmasaymış keşke.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
film gerçekten güzeldi farah zeynep abdullahın oyunculuğu süper zaten tavsiye ederim ama çooook yüksek beklentiye de girmene gerek yok. son zamanların klasik dram filmleri tadında olmuş müslüm ayla vs. gibi

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben biraz önyargıyla gittim film güzel midir diye ama iyiydi yani bi pişmanlık duymadım tavsiye ederim

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
baya iyiydi gitmeyenlere kesin gitmesini tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Son zamanlar da zaten herkes bergen bergen diye konusuyor bılmeyen duymayan ınsan bıle yorum yapıyor ben anlayamıyorum bunlar niye film hakkında bilgisi olmayip şu şöyle bu böyleymis gibi davranıyorlar

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Yarın Gideceğim İnşallah Film Güzele Benziyor Bir Kadının Başından Geçen Olayları Anlatıcak Ve Yaşantısından Anıları Göstericek Gibi Duruyor Yüksek Şeyler Bekliyorum

Banlı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bergen filmine gitmeyi düşünüyorum sizce gitmelimiyim iyimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...