Zulayla ilgili paylaşım yapılmaz reportArkadaşlar Battleye Bypass İçin Uğraşıyordum ve yanlışlıkla BEService komple sildim zulu ya girmiyor Lütfen Yardım Edin!
(Bu Arada battleye tarafından farkedilmemiş bir pc hunter yada kernel modullerini kontrol edebileceğim bildiğiniz bir program varsa onu da önerin)
neden ?Zul
Zulayla ilgili paylaşım yapılmaz report
Dış güçler zulu hilesi ve paylaşımların yasaklanmasını istiyordu güçlü dış güçlerneden ?
BeService tekrar indir yada zuluyu onar o güncellerArkadaşlar Battleye Bypass İçin Uğraşıyordum ve yanlışlıkla BEService komple sildim zulu ya girmiyor Lütfen Yardım Edin!
(Bu Arada battleye tarafından farkedilmemiş bir pc hunter yada kernel modullerini kontrol edebileceğim bildiğiniz bir program varsa onu da önerin)
Öyle bir şey yoktur istediğin gibi paylaşım yapılabilir zulu dur cart curttur sıkıntı yok o konulardaZul
O sadece memoryhackers için geçerli bizim için değildirDış güçler zulu hilesi ve paylaşımların yasaklanmasını istiyordu güçlü dış güçler
Dediğim gibi kardeşim anlattım sana yorumdafakat bu zulu hilesi değil sadece zulaya girerken aldığım hatanın bir logunu söylüyorum yanlışlıkla sildiğim bir hizmeti geri nasıl getireceğim?
Ctrl Z dosyalarda işlemezctrl + z yapabilirdin ama geç kalmış olabilirsin
CTRL+Z dosyalarda işliyor fakat dosyayı sildikten sonra başka bir işlem yapmazsan işe yarıyor.BeService tekrar indir yada zuluyu onar o günceller
Process Hacker diye bişey var onu indir izle öğren yaparsın o şekil
Öyle bir şey yoktur istediğin gibi paylaşım yapılabilir zulu dur cart curttur sıkıntı yok o konularda
O sadece memoryhackers için geçerli bizim için değildir
Dediğim gibi kardeşim anlattım sana yorumda
Ctrl Z dosyalarda işlemez
Peki bişey sil masaüstünden bakalım dosyan geri geliyormuCTRL+Z dosyalarda işliyor fakat dosyayı sildikten sonra başka bir işlem yapmazsan işe yarıyor.
Sistem geri yükleme yapacağı yere zulayı kursa yeniden daha çok vakit kazanırSistemi geri yükle yapabilirsin
Neden ?Zul
Yasak çünkü açıklaması var uakın tarihte atılmışNeden ?
cocuk çözüm arıyor hile istemiyorYasak çünkü açıklaması var uakın tarihte atılmış
zulu ilgili paylaşım yasak diye biliyorum bencocuk çözüm arıyor hile istemiyor
Şuan paylaşım yasak diye bişey yokzulu ilgili paulaşım yasak diye biliyorum ben
Dostum Burda Millet Bir Birine Yardımcı Oluyor Sen Direk Report Diyorsun İlk Uyara Bilrsin XDzulu ilgili paylaşım yasak diye biliyorum ben
Haklı bu konuda kardeşim yardım iyidirDostum Burda Millet Bir Birine Yardımcı Oluyor Sen Direk Report Diyorsun İlk Uyara Bilrsin XD
Report atmadım ya şaka olarak yazmıştım ciddi algılamayınDostum Burda Millet Bir Birine Yardımcı Oluyor Sen Direk Report Diyorsun İlk Uyara Bilrsin XD
Klasör içi için söyledim zaten.Peki bişey sil masaüstünden bakalım dosyan geri geliyormu
Pcnin masaüstünde hiçbirşekil gelmez sadece bu klasör içi geçerlidir
ahahaha sorry my friend XDReport atmadım ya şaka olarak yazmıştım ciddi algılamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?