Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
ivitO imzamı la ?
ivitO imzamı la ?
OLm bende yokla sen nasıl yaptın söylesene aga
süper üye ve üstü imza koyabiliyorOLm bende yokla sen nasıl yaptın söylesene aga![]()
Profilinde imza ayarları çıkıyor süper üye ve üstündeOLm bende yokla sen nasıl yaptın söylesene aga![]()
olm sen daha yokken ben süper üye olcaktım kime şekil yapıyon sen bilader sağolsun mehmet abi içinden geçti hesabınsüper üye ve üstü imza koyabiliyor![]()
kınık kayıt tarihime bak istersenolm sen daha yokken ben süper üye olcaktım kime şekil yapıyon sen bilader sağolsun mehmet abi içinden geçti hesabın![]()
Sen önceki hesabıma bak istersenkınık kayıt tarihime bak istersen![]()
nasip kısmet işiSen önceki hesabıma bak istersen:WQ:WQQW ayrıca zaten benim konularım yorumlarım sende daha çoktu
![]()
imzan gozukmuyor ve benim imzamda gozukmuyor sizdede oyle mi?Profilinde imza ayarları çıkıyor süper üye ve üstünde![]()
imzan görünüyo senin.imzan gozukmuyor ve benim imzamda gozukmuyor sizdede oyle mi?
fedren seninki gözüküyor bende hiçbir sorun yokimzan gozukmuyor ve benim imzamda gozukmuyor sizdede oyle mi?
ss atar misiniz?
optimizasyonlar hala tam değil sanırsam :3mobilim belki ondan olabilir.
hayirlisi.optimizasyonlar hala tam değil sanırsam :3
karar veremedin bu arada herhalde ozel kullanici basligi degistiriyosun ikidebir ?optimizasyonlar hala tam değil sanırsam :3