Besyo ödev

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sporun kız çocukları ve kadınların katılımına daha açık bir alan olması için, bazı spor branşlarının kadın ve erkek sporu olarak ayrıştırılmaması için, hem kadın hem de erkek sporcuların toplumsal cinsiyet kalıpyargılarına maruz bırakılmaması için, kız gibi vurma, karı gibi ağlama, adam gibi yap, erkek gibi vurdu-koştu-dövüştü vs gibi cinsiterçi ifadelerin kullanılmaması için bir antrenör olarak size düşen görevler nelerdir?

Bu soruya cevap verirseniz çok sevinirim

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Sporun kız çocukları ve kadınların katılımına daha açık bir alan olması için, bazı spor branşlarının kadın ve erkek sporu olarak ayrıştırılmaması için, hem kadın hem de erkek sporcuların toplumsal cinsiyet kalıpyargılarına maruz bırakılmaması için, kız gibi vurma, karı gibi ağlama, adam gibi yap, erkek gibi vurdu-koştu-dövüştü vs gibi cinsiterçi ifadelerin kullanılmaması için bir antrenör olarak size düşen görevler nelerdir?

Bu soruya cevap verirseniz çok sevinirim
puahahahha dostum baya güldüm besyo okuyan sensin ve ileride öğretici birisi olucaksın böyle mi millete birşeyler katmayı hedefliyorsun bir de bu platformda?? yazık cidden.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bir antrenör olarak bunları kendi cümlelerinle kuramıyorsan gerçekten sınıfı geçmemen daha iyi olacaktır. Kadın ve erkeğin hak konusunda hiçbir farkı nasıl yoktur. Ve spor bireysel bir durumdur. Kadına erkeğe bakmaz...
Bu cümleleri kullanarak sınıfı geçersin belki. Ama 4 yıldır antrenörlük yapan biri olarak insanları spora yöneltebilecek kapasiten yoksa para için yapmamanı öneririm. Herkese hazır program veren tonlarca spor hocası var bir tane daha olmasın.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Öncelikle bilip bilmeden konuşmanız insanları bilmeden yargılamanız çok saçma. Ödev benim değil.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
adalet mülkün temelidir adaletli olucaksın üzerine düşen görev bu kadar net

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aga en önemlisi herkese eşit davranıcaksın burdan bunu anladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...